Avslöjande: Nannes fantastiska Bajen-kontrakt

Hammarby är för roliga. Lite spännande med Nanne Bergstrand som tränare, visst, men jag kan avslöja hans kontrakt som bland annat innehåller en Champions League-bonus, haha.

Jag har garvat lite inombords hela torsdagen, detta sedan jag fått in lite uppgifter kring Hammarbys kontrakt med nye tränaren Nanne Bergstrand. Och detta från en extremt säker källa.

Nannes fyraårskontrakt innehåller en stege med tre bonusnivåer för honom. Och det är nu det blir riktigt jävla roligt:

1: Avancemang till allsvenskan (hihi…).

2: Seger i allsvenskan (hahaha).

3: Tam-da-dam… Spel i Champions League (HAHAHAHA).

De här bonusnivåerna är så jävla roliga att man nästan ramlar av stolen. Bajen har bra fans och mycket publik, det måste jag ge dem. Det är ju ett smärre mirakel att klubben inte lyckats förvalta det bättre utan fortfarande spelar i Superettan. Men nu har man fått stora hybrisen – jag trodde det var AIK:are som hade patent på det.

…så nu är det bara för journalister och annat löst folk att kolla upp det här. Men tro mig, jag har alltså en säker källa. Kontraktet existerar. Skulle Kurt-Arne ”Nanne” Bergstrand säga något annat börjar han sin Bajen-karriär med att ljuga enligt min uppgiftslämnare med insyn i Bajen.

* * *

Fan vad kul med Tobias Ackerman som ny chefsscout i AIK! Har då och då pratat med denna trevliga herre de senaste åren och ja, förutom att han är just väldigt trevlig är han ytterst duktig på det han gör.

Järfälla kök & lackering
Kan ju inte påstå att jag känner honom men han har alltid gjort ett bra intryck på mig. Vi har snackat om att göra en intervju vid några tillfällen men det har tyvärr inte blivit av.

* * *

På torsdagen var jag och kikade på gymmet Må Bättre Solna och pratade lite om möjligheten att förlägga lite pass där under vintern för att hålla igång spelarna i Råsunda FC inför äventyret i ”sexan”. De var väldigt tillmötesgående vilket vi förstås är väldigt tacksamma för.

Så det ser ut som att det blir spinning en gång i veckan för våra spelare. Dessutom sprang jag på AIK:aren Philippe Lindström som nyligen utbildad sig till PT – och var sugen på att träna oss som grupp gratis för att få lite erfarenhet! Mycket spännande.

Skjutdörrar i Stockholm
Tränare Francisco önskar att vi kör med boll igen om ett par veckor, men just nu är ekonomin inte den bästa då det är dyrt att boka Skytteholm vintertid. Så därför välkomnar vi företagare som vill stötta detta positiva supporterprojekt precis som AllAkustik, den sponsor som hittills är klar för 2014. Intresserad? Dra iväg ett mejl till mig: joakim@rasundafc.se

För övrigt var Må Bättre ett mycket skönt gym, och stort! Det verkar också vara en härlig atmosfär med mycket trevligt folk som jobbar där. Ja, det verkade riktigt familjärt.

Som kuriosa hade Råsunda FC ett samarbete med samma gym under 2007 – då gick det dock under namnet Hälsa & Fitness och hade andra ägare och var mycket mindre.

* * *

Vilken fantastisk video Samuel Fundingsrud klippt ihop. Kvalitet! Tung att se, men också vacker. Vilket snyggt jobb, ”Semlan”.

YouTube Preview Image

* * *

Någon på GnagarForum (eller det som tidigare hette just så) skrev precis ”Välkommen till AIK Petteri Forsell. Vet inte om han blivit klar, klart är att den landslagsmeriterade finnen inte fick dispens att gå till AIK sedan transferfönstret stängt.

* * *

Sovdags nu… Får se hur det blir med bloggandet i helgen, men jag har helt klart något stort att gå ut med i dagarna. Troligtvis efter helgen. På måndag morgon.

* * *

Man kan redan nu köpa säsongskort och jag är sugen, vet dock inte riktigt vart än. Kanske blir det ett familjekort? Måste prata med Albin. För jag vet inte om det blir något fotande för mig 2014.

Dock är Sol Invictus kritiska till höjda biljettpriser. Jag har ingen koll på det mer än vad de skriver på sin hemsida men jag kan hålla med om att när man nu tjänar mer pengar på åskådare (som delar av intäkter inne på arenan) borde man sänka priserna och försöka fylla arenan i större utsträckning. Det kan jag definitivt skriva under på. Och jag tycker att SI uttrycker det hela bra.

…hur som helst bra att korten även gäller till de nyallsvenska damerna.

* * *

Tack för att ni tog er tid. Och stöd AIK Hockey!

* * *

joakim@rasundafc.se

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Avslöjande: Nannes fantastiska Bajen-kontrakt

 1. Mattias skriver:

  Klart brajen sätter in såna klausuler i Nannes kontrakt….
  Dom vet ju att det är ouppnåliga mål ju…

 2. Micke skriver:

  Må bättre tränar jag på. Riktigt fräscha lokaler och mycket go personal!

 3. Avgå Hamrén skriver:

  Samtidigt har de säkert glömt nedflyttningsklausulen(Shaaban) och tvingas betala Nannes 120 lax i månaden i division 1.

 4. alepale skriver:

  Tycker att det är rent idiotiskt av Sol Invictus att skicka upp den där AIK kritiken på sin hemsida!

  Den enda effekten sådan anti-AIK-krönika kan ge är att minska hypen och färre köper årskort! Idioti!!!

  SI har naturligtvis kontakter/vägar in mot AIK där denna typ av feedback ska skickas! Jag respekterar SI’s åsikter men tycker att de bör hantera detta snyggare!

  Jag tror att vi alla avskyr när spelare går ut i media och gråter ut för begränsad speltid eller sågar medspelare/ledare?!… Sånt tar man INTERNT!!!! Att gå via media skapar bara negativ energi!

  På samma sätt borde SI agera i denna frågan! Ta detta direkt med AIK istället för att sprida galla som bara kan ge negativt resultat!

  Stöd AIK!!!!

  • Pete skriver:

   Tycker dock att det är berättigat att kritisera en sådan prishöjning när målet är att ändå är att dra in fler besökare till arenan. Det är väldigt många som är kritiska till NA och upplägget omkring, att då gå in att höja priserna med 12% i genomsnitt tycker jag känns obefogat. Visserligen inbringar det större intäkter, om snittet från 2013 inte sjunker dvs, men det måste balanseras med förväntningen på antalet åskådare.

   Sedan kan man ju förstå att AIK måste anpassa för att försöka att hitta en korrekt prisbild som man uttrycker det i sitt pm, men att höja priserna ger sällan en positiv effekt på antalet åskådare.

   Det positiva i det hela är väl ändå AIK’s timing i det hela, att gå ut med detta så tidigt som möjligt tillåter ändå ’hypen’ att byggas upp under det fem månader som återstår innan Allsvenskan drar igång.

 5. Oliver skriver:

  Han sjunger inte han bloggar, fyfan vad han e bra!
  Kul att kunna reta alla bajare på jobbet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.