God svartgul fortsättning

Julafton är förbi, en julafton jag firade med pannkakor och utgång på Söder. Det enda AIK-relaterade som finns att skriva om är en bandymatch på annandagen.

Shit, totalt blankt här. Kan väl kort berätta att vi hade vår julafton i söndags, det passade några i familjen lite bättre helt enkelt. Albin fick virkade vantar och strumpor i AIK:s färger av morsan (min alltså) liksom en stor AIK-matta. Det var väl det enda AIK-relaterade som fanns i årets julklappsskörd men jag vet också att han önskat sig en ny flagga av morsan.

Av mig fick han en sådan där stor sittsäck som jag dock inte vet var jag ska ha, har helt enkelt inte plats för den. Kanske hos morsan? Sedan tre par strumpor vilket kanske inte var så kul men välbehövligt, samt en resa till Thailand. Det blir gissningsvis den dyraste julklapp jag någonsin kommer att köpa till någon.

Jag vet inte varför jag skriver det här. Kanske för att meddela folk att det är derby i morgon, onsdag, på Bergshamra IP. AIK tar emot djurgården och det handlar om herrbandy. Jag har några bekanta som ska gå och jag siktar på att ta med mig ”Abbe” dit, om inte annat så för att han aldrig har sett en bandymatch. Och så får han vifta lite med flaggan. Matchstart 13:00.

Var på Söder i går tillsammans med AIK-polaren Marcus. Minns inte exakt vart vi gick, men efter att ha suttit hemma hos honom och värmt var vi i alla fall på Fenix bar på Götgatan, sedan är det blankt. Var dock hemma hyfsat tidigt.

Nu ska jag iväg och käka en pizza så att jag blir människa igen. Men vi ses kanske på Bergshamra IP på onsdagen. Om man åker kommunalt så tar man tuben till station Bergshamra och därifrån kan man gå. Kan också tipsa om ett ”event” på Facebook angående matchen.

Tack för att ni tog er tid och god fortsättning. Bilderna i bildspelet är från de senaste dagarna. Återkommer efter bandymatchen och efterföljande hockeymatch då AIK möter Modo på bortais klockan 16:00. Det verkar som att några kommer att åka från Bergshamra till Offside i Solna för att se den matchen.

joakim@rasundafc.se

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till God svartgul fortsättning

  1. Anonym skriver:

    Glöm inte hockeyn uppe i Ö-vik på onsdag! Iskrigarna behöver allt stöd nu

  2. Joakim Hall skriver:

    Helt riktigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.