Henok hyllar Bangura-lån

Nye Henok Goitom har fått en ordentlig konkurrens i form av lånet Mohamed Bangura. Och det är bra. – Han ser ut precis som när han lämnade AIK, säger Henok till 17124.se.

Hade längtat lite till torsdagen. Okej, det är roligare när hela truppen är på plats, men hur ofta får man chansen att se Tobias Ackerman ensam drilla bara stjärntrion Henok Goitom, Daniel Majstorovic och Mohamed Bangura?

Vi på plats fick se en del teknikövningar och passningsspel, avslutat med ”anfall” utan mål. Det gick ut på att ”Maestro” slog långbollar (passningar eller långbollar), när jag tänkte på det var det främst till Henok som skarvade vidare eller passade till Mohamed.

Det spritter om de här spelarna, jag är ganska övertygad om att de längtar efter att få visa upp sig i AIK:s vackra ställ. Jag vet att Henok längtar, för honom intervjuade jag efter träningen, som bland annat bevittnades av hans pappa.

Så Henok… Hur är formen?

– Det är ju så att eftersom man inte spelat på ett tag, jag har ju varit skadad i fyra månader, så tar det självklart tid att komma tillbaka konditionsmässigt. Men om vi snackar om skadan så känns det riktigt bra, säger Henok till 17124.se.

– Nu har jag ju några träningar på mig innan helgens match och konditionen är något som kommer med tiden, den kommer mer och mer, fortsätter han.

Björn Wesström har ju sagt att du är aktuell till söndagens match mot Helsingborg. Känner du dig redo att spela?

– Alltså… Det är träning i morgon fredag och även på lördag. Om allting sitter på plats dom två träningarna, det är då man tar beslutet om jag kan spela på söndag. Det är ändå tre dagar kvar, det är mycket tid att tänka. Speciellt på lördag måste man veta om jag kan vara med till 100 procent, jag vill inte göra någonting halvdant. Det vore dåligt för för och för klubben, men det ser bra ut.

Men 90 minuter känns alltså inte aktuellt…

– Nä, inte 90 minuter i och med att jag varit borta så länge. Dels konditionen som sagt, sedan när man varit skadad går man inte ut hårt på direkten, det är någonting man får göra successivt. Men ett inhopp kanske.

Du har ju varit här lite längre nu än när jag pratade med dig första gången. Dina intryck? Eller hur känns det?

– Om jag ska vara helt ärlig så känns det precis som första dagen, och när jag säger första dagen så menar jag att jag kände mig hemma direkt. Det är det som är skillnaden mellan att vara utomlands och här – här är det nästan ingenting som är jobbigt. Man springer långa konditionspass och kan typ inte andas, men ändå någonstans så gör man det med ett leende.

– Det är annorlunda på det sättet mot utomlands, det märker jag på morgonen och efter träningen… Det är ett skönt gäng, man kommer hit med ett leende och man går härifrån med ett leende.

Nu har ju Mohamed kommit hit, tar det lite fokus från dig?

– Nu när han kom, han blev nästan chockad över att jag kunde hans namn, men jag har ju följt AIK i ”x” antal år och jag känner ju till alla spelare, och man ser direkt att han är en glädjespridare. Det är också en klasspelare vi får och det underlättar för hela laget. Ju mer klasspelare man får desto bättre blir laget. Att fokus flyttas är inte poängen här, det handlar mest om att vi ska göra det så bra som möjligt för AIK. Sedan vart fokus hamnar spelar inte så stor roll i slutändan, det är tre poäng som är det viktigaste. Om så Ivan Turina gör tre mål så är det viktigaste att det blir tre poäng för laget.

Du har ju gjort en träning med Mohamed precis. Hur såg han ut?

– Han ser riktigt bra ut, han ser ut precis som när han lämnade AIK. Sedan är det ju lite annorlunda eftersom man spelar match på andra ytor än i träning, men i dag såg har ut precis som när han lämnade AIK.

Borges ser jag som mittfältare nu, men hur ser du på konkurrensen med främst Bangura, Lundberg och Karikari?

– Det är bra för alla att det finns fyra anfallare, och alla fyra är riktigt bra spelare. Det höjer träningen och gör så att ingen slappnar av, och slappnar ingen av så tar man i lite mer och då blir träningarna automatiskt riktigt bra. Vill man nå framgångar i allsvenskan måste man har den konkurrensen. Jag välkomnar konkurrensen, den är riktigt bra, så jag själv inte slappnar av.

Jag vet att U21-laget mötte Sundsvall i dagarna. Det har inte varit aktuellt för dig att spela med dem?

– Dom har inte sagt någonting till mig angående det. Men mina planer har ju hela tiden varit att träna med laget och sedan lyssna på det som Alm och Nebojsa säger.

Är det många som känner igen dig på gatan och så sedan du kommit hit? Som kommer fram och vill ha autografer?

– Innan har det varit ganska lugnt, men rätt mycket sedan jag blev klar för AIK. Man ser hur många AIK:are det finns här i Stockholm, man kan ha keps men vart man än går så känner folk igen en. Men det är inga problem, inte om folk vill komma fram och snacka heller. Det gäller att ta sig tid och dela med sig av sin tid till andra också.

Ni har ju tid, det är ju inget nio till fem-jobb, haha…

– Vi har otroligt mycket tid, haha. Det är bara ”bullshit” de som säger att dom inte har tid. Man ska bemöta människor på ett bra sätt, och vill någon prata med dig finns det en anledning till varför de vill det. Det kanske är något de drömmer om, eller det kan vara att de ser upp till en. Då gäller det att ta tillvara på det.

Du som är väldigt aktiv på Facebook, Twitter och Instagram… Blev det inte en liten explosion när du blev klar för AIK? Ska inte alla ha en liten bit av dig, tar kontakt och så?

– Jag ska vara helt ärlig… Alltså det blev ju inte jobbigt, men jag vill alltid svara till alla människor, men just när det blev klart var det ”overload”, jag kunde inte svara alla, det gick inte. Men det var en dag som det blev så, alla andra dagar är det inga problem. Folk har väl förståelse också, så länge man är ödmjuk så går nog allting bra.

Du har inte accepterat min vänförfrågan än på Facebook, haha…

– Har jag inte? Haha… Du kan logga in nu och se hur många förfrågningar det finns där, haha.

Haha… Förstår dig, vem vill bli vän med en bloggare liksom?

– Haha… Jag fixar det i dag, inga problem.

Någonting att tillägga?

– Hmm… Bara att jag är sugen på att spela, men där måste man också vara lite försiktig i och med att man är så sugen och kanske säger ”Äsch, jag klarar nog av det ändå”, när man kanske inte är redo. Därför måste man ha människor, som läkarteamet här i AIK, ledarstaben och även min privata tränare David, att dom håller mig nere på jorden och säger ”Nej, du är inte redo”, om jag inte är det.

– Men jag är otroligt sugen. Jag har inte känt det här suget på bra många år, och då har jag ändå mött bra lag utomlands, avslutar Henok.

Vill härmed tacka Henok för att han ställde upp på en andra intervju. Jag vet att jag är en smörig jävel, men han är sjukt jordnära, trevlig och även en rätt kul prick. Sammanfattningsvis: en mycket bra kille och en lika bra ambassadör för klubben.

Lustigt, jag minns inte vem det var, men på Karlberg i dag var det just någon som sa det: ”Alla klubbar borde ha en ambassadör som Henok”. Jag skriver under på det. Så, färdigsmörat.

* * *

Henok poängterade faktiskt, med tanke på det där med Facebook, att han följer mig via Twitter och Instagram (joakimhall). När han gick sa jag det till honom, att det ”Kommer bli jävligt dåligt stämning” om han inte accepterar min vänförfrågan, haha. Om jag nu skickat till rätt konto, han har flera. Tror jag.

Följ också Henok via Twitter, han kommer med en hel del sköna uppdateringar. Hans konto hittar ni här.

* * *

Efter besöket på Karlberg drog jag in till city för en standardlunch på Donken: cheeseburgare och en glass med kolasås. Det blev en sväng förbi Daniel på The Terrace också, han hade fått in många sköna nyheter. Tar gärna en titt på butikens hemsida.

Efter det besöket drog jag till Östermalmstorg med hjälp av den så kallade NK-Expressen, hoppade av strax innan Djurgårdsbron och tog mig till Ulrikagatan 5 där Red Label har sitt show room. När jag sprang på Lucas från Red Label på Karlberg rätt nyligen slog det mig att jag givetvis måste ha samma kavaj som spelarna och ledarna i AIK, haha.

Så snart får ni se mig lite stiligare än vanligt… Kanske är det som gjort att jag varit singel i fem år, bristen på en snygg kostym?

* * *

Ni missade väl inte min artikel om påstådda bud på Niklas Backman från i morse?

* * *

Jag vet inte vem det var som nämnde det från träningen… Men jag tror det var Micke Hjelmberg från Akropolis och AIK U21 som sa något om att trion som tränade i dag hade en ”hyfsad månadslön tillsammans”.

* * *

Haha… Laddade upp en bild på den alltid lika välklädde Henok på Instagram i dag, när han intervjuades av Canal Plus. Skrev något om ”Sveriges mest välklädda fotbollsspelare” vilket fick Yussuf Saleh, en annan underbar kille, att reagera, haha. Saken är den att Saleh alltid har skön stil, så han köpte inte riktigt det jag skrev, haha.

* * *

AIK har tackat nej till en lån från GIF Sundsvall gällande Viktor Lundberg, skriver forzagif.se. Tycker jag är bra, i alla fall nu när Henok inte är helt 100 än. Det är ju heller ingen tung lönepost man hade sparat in, det är vad jag tror i alla fall.

* * *

Vilka fittor på Fotbollskanalen… Ni vet det jag skrev om Backman och Dinamo Zagrebs vilja till att köpa honom. Så här skriver Fotbollskanalen åtta timmar efter min artikel:

”…men enligt uppgift till fotbollskanalen.se var planen att sälja Backman innan transferfönstret stängde. Dinamo Zagreb och ytterligare en europeisk storklubb var redo att göra allt som krävdes för att knyta till sig mittbacken. Då skadade sig Alexander Milosevic och AIK vägrade sälja.”

Skit samma egentligen, men någon cred för att jag grävde fram nyheten kunde jag allt ha fått. Det handlar om principer.

* * *

Henok undrade väl lite hur jag kan vara på Karlberg så mycket. Frågade om jag var ”fritidsforskare”, haha…

* * *

På tuben från Stadshagen till T-centralen sprang jag på Kenny Paveys härliga sambo Danielle, som bor kvar i Solna tillsammans med barnen. Det var andra gången på tre dagar som jag sprang på henne – vad är oddset på den?

* * *

Har det inte stått väldigt lite om CSKA-AIK i kväll? Har media redan kastat in handduken? Jag har varit lite negativ men… Nu är jag redo för MIRAKLET I MOSKVA!

* * *

I kväll, torsdag, spelar AIK Hockey i SCA-cupen i Sundsvall, och man börjar mot Sundsvall Hockey. Tvåsiffrigt någon?

* * *

Nu blir det inte mycket mer än så. Tänkte försöka att hinna ut till Black Armys lokal i Solna, Kruthusbacken 42, för att se matchen. Men så kom Albin hem, kom på att han ska vara med mig i dag eftersom hans mamma jobbar sent. Blir till att beställa matchen från AIK:s hemsida (om jag har pengar på VISA-kortet, inte så säker på det).

Får se om jag kan gå på fredagens träning. Henom nämnde något om att den var klockan 13 eller så, förmodligen innebär det att truppen från Moskva hinner hem. Men det är bra om träningen är senare… Är kontaktperson åt en kille som jag ska träffa redan 8:30 på fredagsmorgonen, men det är sånt jag inte får skriva om. Tufft att äntligen ha ett hemligt jobb som man inte får berätta om. Värsta SÄPO-grejen.

Henok och Mohamed på Råsunda på söndag… Obligatorisk närvaro för oss supportrar således. Jag är där och tar bilder från innerplan. Ses gangsters.

* * *

joakim@rasundafc.se

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

73 kommentarer till Henok hyllar Bangura-lån

 1. Robert skriver:

  Kan kanske vara läge att ändra där i slutet när du skriver om söndagens träning som börjar kl 13. Söndagens??? 😉

  Jodå, jag fattar att du menar fredagens för sååå lång tid tar det väl ändå inte att flyga från Moskva till Stockholm? 😉 Svårt med träning kl 13 när matchen på söndag börjar kl 15 också.

  Annars så, som alltid kul att läsa bloggen. Hoppas verkligen man får se både Bangura och Goitom in action på söndag.

 2. Jonael M skriver:

  Du borde konfrontera FK, inte första gången något liknande händer va?

  Bra blogg som vanligt! Alltid kul att läsa här.

 3. Joakim Hall skriver:

  Tack Robert, hade nog matchen i huvudet. 🙂

  Jonael: Ja, visst har det hänt någon gång. Men det här är lågt (eftersom jag fick förstahandsinformation från en bekant som själv hade pratat med Dinamos representant!)…

 4. Pingback: HELT JÄVLA OTROLIGT! | 17124 Solna

 5. Pingback: Inför AIK-Helsingborg | 17124 Solna

 6. John Carlson skriver:

  Är du går igenom ekonomiska svårigheter eller är du i alla finansiella röran, och du behöver pengar för att starta ett eget företag, eller om du behöver lån för att betala din skuld eller betala dina räkningar, starta ett fint företag, eller om du finner det svårt att få kapital lån från lokala banker, kontakta oss idag via e-post i dag för sådan hjälp (lån, starta pengar): carlsonfinance@gmx.com

 7. barry skriver:

  BARRY SHAW LÅN FIRM
  HUVUDKONTOR, Bolton Road, Bradshaw, Greater Manchester, BL2 3EU STORBRITANNIEN
  EMAIL; barryshawlenders@outlook.com]

  ************************************************** *******************************.
  Du är välkommen att BARRY SHAW LÅN FIRM är vår skyldighet
  hjälpa de behövande att få finansiell stabilitet för att träffa
  kraven från living.This lån företag är ute för att hjälpa alla kristna över
  världen

  Vi ger ut lån från intervallet $ 1.000 till $ 90.000.000 dollar, 2,0%
  ränta Våra lån är väl försäkrad och maximal säkerhet är vår
  prioritet BARRY SHAW LÅN FIRM är en legitim och väl kända
  Brittisk godkänd utlåning lån företag baserat i London, England.

  Vi erbjuder lån till privatpersoner samt organisationer som har
  avsikter renovera hus och institutioner, skuldkonsolidering,
  refinansiering samt etablering av affärs outfits.
  Vi ger ut våra lån i USD ($) och GBP (£) och vilken valuta som helst som du väljer.

  * Är du ekonomiskt Klämd?
  * Vill du söka medel för att betala av krediter och skulder
  * Vill du söka finansiering för att inrätta ett eget företag?
  * Är du i behov av privata eller företag lån för olika ändamål?
  * Vill du söka lån för att genomföra stora projekt
  * Vill du söka finansiering för olika andra processer?

  Vi erbjuder följande typer av lån:

  * Kommersiella lån.
  * Personliga lån.
  * Business lån.
  * Investeringar Lån.
  * Utveckling lån.
  * Förvärv lån.
  * Bygg lån.
  * Business lån och många fler:

  Om du behöver någon av dessa typer av lån, måste du fylla
  formuläret nedan, kommer det möjligt för oss att behandla ditt lån och få den godkänd
  och överfördes så fort du vill it.You måste förstå att din
  riktig information behövs nedan.
  1) DITT NAMN ……………….
  2) DITT LAND …………….
  3) ditt yrke ………….
  4) ditt civilstånd ………
  5) TELEFONNUMMER …………….
  6) månadsinkomst …………..
  7) ADRESS …………………
  8) Ändamål ………….
  9) lån begäran …………….
  10) TELEFON ………………
  11) LÅNEVILLKOR OCH LÖPTID …. Vårt företag utskick kontaktrutan är
  via-[barryshawlenders@outlook.com]

  Din tillfredsställelse och finansiella framgång är vår Aim.We hoppas kunna
  hör av dig soon-

  Det första alternativet, som är från bank till bank överföring, lån
  medel överförs direkt till ditt konto med hjälp av våra
  bank,
  i detta alternativ måste sökande måste skicka ner sin fulla bank
  uppgifter för att vi ska göra överföringen och det tar högst 48
  timmar för de medel som skall överföras till ditt konto.

  När det gäller det sista alternativet, är en certifierad check utställd av vår bank som
  utkast, som kan lösas in av kunder som helst i världen, det tar
  4 dagar att komma till den sökande och 5 dagar för checken att vara
  rensas.

  När du godkänner våra villkor och följa instruktionerna där, du
  står för att få ditt lån med 24-48hours. Detta beror på din
  allvar och brådskande att få lånet.
  Vidare informeras om att du också kommer att behöva en form av
  Identifiering som kan vara antingen ett körkort eller din arbetsmiljö
  Identitetskort.
  I bekräftelsen till denna post, kan vi börja behandlingen av ditt lån.

  HÄLSA
  BARRY SHAW
  EMAIL; [barryshawlenders@outlook.com]
  BARRY SHAW LÅNGIVARE

 8. Cactus skriver:

  Thinking like that is really impsersive

 9. perry clement skriver:

  Behöver du pengar för att starta ditt företag ekonomi
  själv, eller om du behöver ett lån för att betala av skulder eller
  betala dina räkningar?

  Om ja, vänligen kontakta oss idag och fylla i ansökningsblanketten
  Lån nedan.

  LÅNE ANSÖKAN:

  Namn: ……………………
  State: ……………………
  kön ……………………….
  Yrke: ……………………
  Telefon: ……………………
  Belopp som behövs …………………
  Syftet med lånet ……………….
  Lånetiden ……………………
  Månadsinkomst: ……………………
  Har du ansökt innan? ………………

  Svara oss via vår e-post privat företag:
  perryclementloan@gmail.com

 10. EMMANUEL THOMAS skriver:

  Letar du efter ett lån? Eller var du vägrade ett lån av en bank eller ett finansinstitut för ett eller flera skäl? Du har rätt ställe för dina lån lösningar här! emmanuel thomas lån företag ger ut lån till företag och privatpersoner på en låg och prisvärd ränta på 2%.
  Vänligen kontakta oss via e-post idag på emmanuelthomasloancompany@gmail.com

 11. Tovia James skriver:

  Behöver du ett lån på en låg ränta ? Har du dålig eller ingen kredit ? Behöver du pengar för att starta upp ett företag? Behöver du en bil lån ? Du vill åter belåna ditt hus ? Är du i behov av ett stort kapital för att starta upp en storskaliga företag ? Du har rätt lösning för alla dessa! För mer info om lån och lånevillkor, vänligen skicka ett e-post. Alla frågor ska riktas i form av ett formellt maila oss via toviajames9@gmail.com med kontaktuppgifter finns nedan :

  Fyll låneansökan formuläret nedan .
  LÅNE ANSÖKAN .

  1 ) . Fullständiga namn :
  2 ) . Land :
  3 ) . Status :
  4 ) . Stad:
  5 ) . Adress Sökande :
  6 ) . Telefon :
  7 ) . Kön :
  8 ) . Civilstånd :
  9 ) . Yrke :
  10 ) . Månads Inkomst:
  11 ) . Lånebelopp :
  12 ) . Lån Varaktighet :
  13 ) . Syftet med lån

  Med Vänliga Hälsningar

 12. Mary Robert skriver:

  Behöver du en akut lån ?
  * Mycket snabb och brådskande överföring till ditt bankkonto
  * Betalning började åtta månader efter att du får pengarna på ditt
  bankkonto
  * Låga räntor 2 %
  * Utbetalning av långsiktiga ( 1-30 år ) varaktighet
  * Flexibla lånevillkor och månatliga betalningar
  * . Hur lång tid tar det att finansiera ? Efter att lämna in en kreditansökan ,
  Du kan förvänta dig att det första svaret på mindre än 24 timmar och
  finansiering inom 72-96 timmar efter att ha fått den information vi behöver
  från dig.

  Kontakta legitim och licensierade lån företag tjänsteman
  att finansiellt stöd till andra länder .
  För mer information och lån ansökningsblankett genom Kontakta företaget

  e-post : maryrobert422@gmail.com

 13. Alonzo peter skriver:

  Är du intresserad av att säkra ett lån? Behöver du ett lån för företag, genomföra ett projekt, köpa ett fastigheter, utbildning, eller betala för lägenheten. MERITER EKONOMI ONLINE SERVICE är en finansiell organisation som kan hjälpa dig att uppnå din dröm med mindre ansträngning. Låg ränta @ 4%. Oavsett din kredit! Du kan fortfarande ansöka. e-post; meritsfinancecompany@gmail.com

 14. precious ovia skriver:

  Hej, jag är fru Precious Ovia, ett privat lån långivare som ger livstid möjlighet lån. Behöver du en akut lån för att rensa dina skulder eller om du behöver ett kapitallån för att förbättra ditt företag? har du fått avslag av banker och andra finansiella myndigheter? Behöver du en konsolidering lån eller en inteckning? sök inte mer eftersom vi är här för att göra alla dina finansiella problem ett minne blott. Vi lånar pengar ut till personer i behov av ekonomiskt stöd, som har en dålig kredit eller i behov av pengar för att betala räkningar, att investera i affärer med en hastighet av 2%. Jag vill använda detta medium för att informera er om att vi gör pålitliga och mottagaren stöd och kommer att vara villiga att erbjuda dig ett lån. Så kontakta oss idag via e-post: (preciousovia39@gmail.com)

 15. Hanson skriver:

  Hej
  Du behöver ett särskilt lån. Tack till fru HANSON Sandrine har många av mina vänner fått sin finansiering. Det ger lån mellan enskilda från € 2500 till € 2,500,000 i 3% takt. Här är hans e-post: Hanson.Credit@europe.com

 16. Miller Porter skriver:

  Om du behöver ett akut lån från ett välkänt företag,
  med bra villkor och relationerna på arbetsmarknaden, då du
  Kontakta oss så erbjuder vi lån på
  prisvärd ränta på 3% och ditt arbete hos oss
  blir en bra erfarenhet. Om du är intresserad, kontakta
  oss via e-post: millerporter102@gmail.com

 17. anita skriver:

  Hallå,
  Detta för att informera allmänheten om att Anita Paul, har ett privat lån långivare öppna upp en ekonomisk möjlighet för alla i behov av någon ekonomisk hjälp. Vi ger ut lån till 2% ränta till privatpersoner, företag och företag som står under ett klart och begripligt sätt och kondition. Kontakta oss idag via e-post: (gloriouspeaceloanfirm@ gmail. com)

 18. united loan skriver:

  Behöver du en akut lån?
  * Mycket snabb och brådskande överföring till ditt bankkonto
  * Betalning Började åtta månader efter att du får pengarna på ditt
  bankkonto
  * Låga räntor 2%
  * Utbetalning av långsiktiga (1-30 år) duration
  * Flexibla lånevillkor och månatliga betalningar
  *. Hur lång tid tar det för att finansiera? Efter att lämna in en kreditansökan,
  Man kan förvänta sig att det initiala svaret på mindre än 24 timmar och
  finansiering inom 72-96 timmar efter att ha fått den information vi behöver
  från dig.
  Kontakta legitim och licensierat lån företag tjänsteman
  att finansiellt stöd till andra länder.
  För mer information och låne ansökningsblankett genom Kontakta företaget
  e-post: unitedloan.org@gmail.com
  Skype-namn: unitedloan.org

 19. jay samuel skriver:

  brådskande medel till sterling unicorn medel sterlingunicornfunds på gmail. com. det tar bara 80 timmar

 20. Lee skriver:

  Detta för att informera allmänheten om att ringgit Plus lån företag erbjuda lån till alla på en mycket låg ränta på 3%. För mer information kontakta:
  riggitplus@gmail.com

 21. Lloyd skriver:

  Hallå,
  Vi är kristna organisationen bildats för att hjälpa människor i behov av hjälp, såsom finansiell help.So om du går igenom ekonomiska svårigheter eller om du är i någon ekonomisk oreda, och du behöver pengar för att starta ett eget företag, eller om du behöver lån till betala din skuld eller betala dina räkningar, starta en fin affär, eller du har svårt att få kapital lån från lokala banker, kontakta oss idag via e-post warren.lorrainecompany@gmail.com för Bibeln säger ”Luke 11:10 Alla som frågar får, den som söker finner, och för den som bultar, dörren öppnas ”. Så låt inte dessa tillfälle passera dig av eftersom Jesus är densamme i går, i dag och i evighet more.Please dessa är endast allvarliga sinnade och gudfruktiga människor.

  Fyll i formuläret nedan ansökan helt så att vi kan öppna ett lån bearbetningsprofil för dig i mitt företag, om du är intresserad av att få ett lån från oss

  FÖRSTA INFORMATION SOM KRÄVS

  Fullständiga namn:……..
  Personliga telefonnummer: …..
  Land:…….
  Adress:….
  Ange:………
  Ålder:………
  Kön:……….
  Har du ansökt om ett lån innan:? …
  Civilstånd: …..
  Lånebeloppet krävs: ………
  Lån Varaktighet: ….
  Ockupation:………
  Månadsinkomst:…….

  Tack för din tid och förståelse !!!

  Alla svar via e-post: {warren.lorrainecompany@gmail.com}

 22. richard skriver:

  Hej, behöver du ett lån? Om så är fallet kontakta oss via e-post: (richardcosmos5@gmail.com)

 23. james peterson skriver:

  Välkommen till James peterson lån Firm.

  Vi erbjuder lån till individer runt om i världen. Vårt lån erbjudande är tillgängligt för människor med dålig kredit och utan att placera eventuella säkerheter att säkra ett lån, erbjuder vi olika typer av lån till individer—

  personliga lån

  refinansiera lån

  Investor lån

  skuldkonsolidering lån

  Business lån

  internationella lån

  intresserad klienten bör Fyll ansökan nedan–

  uppgifter i ansökan

  fullständiga namn ___

  lån belopp behövs ___

  lån varaktighet: ___

  telefonnummer : ___

  Stat: ___

  månadsinkomst: ___

  land: ___

  så snart vi får din e-post,

  vi skall skicka dig våra lånevillkor och villkoren för målet.

  HÄLSNINGAR.

  James Peterson.

  E-post adress—[jamespeterson051@gmail.com]

  JAMES PETERSON lån FIRM

 24. Michael Fox skriver:

  God dag.
   
     Jag är en investerare mäklare och ett privat lån långivare. Vi finansierar tidigt stadium-nystartade företag, befintliga Ventures och göra totalt färdigställande och expansionsinvesteringar projekt.
   
  Vi erbjuder en snabb lån på 3% till allvarliga sinnade kunder nödlån. Privata företag och privatpersoner är välkomna.
   
  Vi har hjälpt tusentals människor inser ekonomisk frihet och låna de pengar de behöver. Vi kan hjälpa dig också. Program är gratis, konfidentiellt och lätt att fylla. Låt inte en dålig betalningsanmärkningar skjuta du ansöker om ett lån här.
   
  Kontakta oss för start-up finansiering, kommersiell RE finans, såddkapital, tidigt stadium nystartade företag, Joint Venture / Partnership investering med likviditet från vår del, lån, inteckningar. Vi kan finansiera mer än $ 100M.
   
  För oss att gå vidare med din investering begäran vänligen skicka oss din affärsplan eller projekt sammanfattning om din investering.
   
  Kundkontakt via e-post: (argylefoxfinanceltd1@outlook.com).
   
  Hälsningar,
  Mr, Michael Fox.

 25. richard skriver:

  Behöver du ett lån? maila oss på: (richardcosmos5@gmail.com) Ansök om information.

 26. Richard. skriver:

  Behöver du ett lån hjälp? Om ja kontaktar oss via : richardcosmos5@gmail.com

 27. MR LAKE COOK skriver:

  XMAS XMAS LÅN?

  Vi erbjuder alla typer lån för nytt år / slutar lån, personliga lån, Fastigheter, Affärsplan, renovering, infrastrukturen, Hotel, Investment Lån ETC till låg ränta på 2% .Vill tacka Mr Lake Cook, för att ge mig kredit . Jag såg bra bevis på det på nätet. Jag tog ett lån från bolaget och mindre än 24 timmar fick jag en kredit. Om du behöver akut lån, ansöka om ett lån snabb e-post – lakecook07@gmail.com

  XMAS XMAS LÅN?

 28. mauro skriver:

  Oferta pożyczki w ciągu 48 godzin.

  Witam Czy macie kłopoty finansowe? A ci, którzy mają problemy z uzyskaniem kredytów obrotowych lokalnych banków i innych instytucji finansowych. Proszę odnieść się do tego adresu e-mail: maurogiovanni00@gmail.com

  WhatsApp: 0022961446810

 29. Harry skriver:

  Hej, jag är Harry, ett privat lån långivare som ger livstid möjlighet lån. Behöver du ett akut lån för att rensa dina skulder eller om du behöver ett kapitallån för att förbättra ditt företag? har du fått avslag av banker och andra finansiella myndigheter? Behöver du en konsolidering lån eller en inteckning? sök inte mer eftersom vi är här för att göra alla dina ekonomiska problem ett minne blott. Vi lånar medel ut till personer i behov av ekonomiskt stöd, som har en dålig kredit eller i behov av pengar för att betala räkningar, att investera i affärer med en hastighet av 2%. Jag vill använda detta medium för att informera er om att vi gör pålitliga och mottagaren stöd och kommer att vara villiga att erbjuda dig ett lån. Så maila oss idag på: Harrymorgan0006@gmail.com

 30. Marie skriver:

  Hallå,
    Vi är kristna organisationen bildats för att hjälpa människor i behov av hjälp, såsom finansiell help.So om du går igenom ekonomiska svårigheter eller om du är i någon ekonomisk oreda, och du behöver pengar för att starta ett eget företag, eller om du behöver lån till betala din skuld eller betala dina räkningar, starta en fin affär, eller du har svårt att få kapital lån från lokala banker, kontakta oss idag via e-post larsson_investment@foxmail.com för Bibeln säger ”Lukas 11:10 Alla som frågar får, den som söker finner, och för den som bultar, dörren öppnas ”. Så låt inte dessa tillfälle passera dig av eftersom Jesus är densamme i går, i dag och för evigt mer. Vänligen dessa är endast allvarliga sinnade och gudfruktiga människor.

  Fyll i formuläret nedan ansökan helt så att vi kan öppna ett lån bearbetningsprofil för dig i mitt företag, om du är intresserad av att få ett lån från oss

    FÖRSTA INFORMATION SOM KRÄVS

  Fullständiga namn:……..
  Personliga telefonnummer: …..
  Land:…….
  Adress:….
  Ange:………
  Ålder:………
  Kön:……….
  Har du ansökt om ett lån innan:? …
  Civilstånd: …..
  Lånebeloppet krävs: ………
  Lån Varaktighet: ….
  Ockupation:………
  Månadsinkomst:…….

  Tack för din tid och förståelse !!!
  Alla svar via e-post: {larsson_investment@foxmail.com}

 31. ulrika skriver:

  Lån erbjudande av pengar snabbt på 48 timmar :ulrika.vanbonne@gmail.com
  Hej Herr och Fru
  Jag är Fru Ulrika Vanbonne, jag är en finansiella tjänster endast till
  familjer och personer i behov av brådskande finansiering som kommer att vara
  möjlighet att betala tillbaka lånet utan bekymmer av stora under avveckling av månatliga betalningar.
  Du vet att jag är mycket misstänksam stadsjeepar alla de som händer i vår
  dagar på nätet så jag frågar folk förmodligen ärlig
  mer specifikt män av ond tro för att inte svara på min
  annons för att undvika att mindre problem med polis,
  NB : jag ge 5 000 till 800 000 euro med en ränta på 3%
  återbetalas under en period som sträcker sig från 2 till 25 år med villkor
  rimligt Om mitt erbjudande som intresserar dig så kontakta mig snabbare
  möjligt så att vi kan diskutera om metoder och dokument för att ge
  Min mail är följande :ulrika.vanbonne@gmail.com
  Respekt
  N. B, jag upprepar, inte allvarligt avstå

 32. ulrika skriver:

  Lån erbjudandeavpengarsnabbtpå48timmar:ulrika.vanbonne@gmail.com
  Finansiering av investeringar och utlåning till människor :ulrika.vanbonne@gmail.com
  Hej Herr och Fru
  Jag erbjuder lån till kommersiella organisationer och privata,i en takt av 3%, och du kommer att ha pengar i 48 timmar. Personliga lån, lån skuldkonsolidering, riskkapital, lån, studielån, bostadslån eller lån av någon anledning! Jag erbjuder lån som sträcker sig d e€ 5000 till€ 800,000. För alla dina önskemål i förhållande till räntor och amorteringar av betalningar och jag kommer att vara på ditt stöd. Slutligen, för mer förståelse kontakta mig på : ulrika.vanbonne@gmail.com

 33. denis skriver:

  tillkännagivandet av dig redo för allt

  Jag är en person av god moralisk karaktär, som hjälper människor i nöd
  pengar i alla länder i världen, på grund av min utlåning tjänster
  finansiella. Så om du behöver ett lån för att köpa en Bil,
  en Cykel …eller bygga om ditt liv , du är i sökning av lån
  för antingen återuppliva din verksamhet, antingen för att genomföra ett projekt,
  antingen du köper en lägenhet, men du är förbjudet bank eller
  din fil på sommaren avvisade på banken.Vi är individer
  som tillhandahåller lån som sträcker sig från 1 000 € 10.000.000 € med alla människor
  möjligheten att uppfylla de villkor. Min räntan är 2 % per år.
  Om du behöver pengar av andra skäl, vänligen tveka inte att
  kontakta oss först via e-Post på denis.ghilo1@gmail.com

 34. joaquim skriver:

  Finansiering av investeringar och utlåning till människor :joaquim.pereira805@gmail.com
  Hej Herr och Fru
  Jag erbjuder lån till kommersiella organisationer och privata,i en takt av 3%, och du kommer att ha pengar i 48 timmar. Personliga lån, lån skuldkonsolidering, riskkapital, lån, studielån, bostadslån eller lån av någon anledning! Jag erbjuder lån som sträcker sig d e€ 5000 till€ 800,000. För alla dina önskemål i förhållande till räntor och amorteringar av betalningar och jag kommer att vara på ditt stöd. Slutligen, för mer förståelse kontakta mig på : joaquim.pereira805@gmail.com

 35. lån skriver:

  Behöver du ett lån? Ansök om ett lån med 2% ränta. Maila oss på
  (Oscaralfred6@gmail.com) med följande information.

  Fullständiga namn:
  Adress:
  Telefon:
  Lånebelopp:
  Lånlängd:
  Land:
  Ockupation:

 36. Eco Teck skriver:

  Hej kära värdefulla kunder,

  Välkommen till Eco Teck Company Plc, letar du efter ett lån för att betala dina räkningar och finansiering eller investeringar i projektet? Vi publicerar ett internationellt låneföretag och privatpersoner som har blivit stängda för banker och andra finansinstitut bekymrar dig inte mer när du kontaktar oss idag och får din kredit snabbt och enkelt som du ansöker nu i ordning.

  Vi erbjuder alla typer av lån nu Business Loans och mycket mer: Om du är mycket intresserad av krediten
  Erbjudande, var god kontakta oss på e-post id nedan:
  E-post: ecoteckcompanyplc@gmail.com

 37. james peterson skriver:

  Lån för alla sorters ändamål
  Vi erbjuder från det lägsta beloppet på 10 000 euro euro 20 miljoner, 00
  Och den låga räntesatsen på 2%
  Krediteringstid: upp till 25 år beroende på hur mycket kredit du behöver.
  Kunderna borde vara över 18 år
  Denna transaktion är 100% garanterad för seriösa kunder
  För mer information om krediten, kontakta oss via e-post: James Peterso.jamespeterson051@gmail.com

 38. Eco Teck skriver:

  Hej kära värdefulla kunder,

  Välkommen till Eco Teck Company Plc, letar du efter ett lån för att betala dina räkningar och finansiering eller investeringar i projektet? Vi publicerar ett internationellt låneföretag och privatpersoner som har stängts av för banker och andra finansinstitut bekymrar dig inte mer när du kontaktar oss idag och får din kredit snabbt och enkelt som du ansöker nu i ordning.

  Vi erbjuder alla typer av lån nu Business Loans och mycket mer: Om du är mycket intresserad av krediten
  Erbjudande, var god kontakta oss på e-post id nedan:
  E-post: ecoteckcompanyplc@gmail.com

 39. Daniella Diego skriver:

  Mina lån Företaget erbjuder alla typer av lån
  Jag erbjuder företag lån, privat lån, billån, hem köp lån, renovering lån, bostadslån, med en minimiränta .
  Om du behöver en akut lån kontakta vår e-utlåning företag: danieladiego545@gmail.com

 40. Strom skriver:

  Lån erbjudande av pengar i 48 timmar utan problem :magdalena.strom2020@gmail.com
  Hej Fru och Herr
  Jag är Herr Magdalena Strom, jag är en finansiella tjänster endast till
  familjer och personer i behov av brådskande finansiering som kommer att vara
  möjlighet att betala tillbaka lånet utan bekymmer av stora under
  avveckling av månatliga betalningar.
  Du vet att jag är mycket misstänksam stadsjeepar alla de som händer i vår
  dagar på nätet så jag frågar folk förmodligen ärlig
  mer specifikt män av ond tro för att inte svara på min
  annons för att undvika att mindre problem med polis,
  NB : jag ge 5 000 till 800 000 euro med en ränta som är 3%
  återbetalas under en period som sträcker sig från 2 till 25 år med villkor
  rimligt Om mitt erbjudande som intresserar dig så kontakta mig snabbare
  möjligt så att vi kan diskutera om metoder och dokument för att ge
  Min mail är följande :magdalena.strom2020@gmail.com
  Respekt

 41. Strom skriver:

  Finansiering av investeringar och utlåning till människor :magdalena.strom2020@gmail.com

  Hej Herr och Fru
  Jag erbjuder lån till kommersiella organisationer och privata,i en takt av 3%, och du kommer att ha pengar i 48 timmar. Personliga lån, lån skuldkonsolidering, riskkapital, lån, studielån, bostadslån eller lån av någon anledning! Jag erbjuder lån som sträcker sig d e€ 5000 till 800,000.00€ För alla dina önskemål i förhållande till räntor och amorteringar av betalningar och jag kommer att vara på ditt stöd. Slutligen, för mer förståelse kontakta mig på : magdalena.strom2020@gmail.com
  N. B, jag upprepar, inte allvarligt avstå

 42. Strom skriver:

  lån utan problem och snabb erbjudande ;magdalena.strom2020@gmail.com
  Detta meddelande är till alla dem som är i behov av brådskande och
  särskilt allvarliga låneansökan till:
  Du måste göra ett lån, Observera områdena i
  som jag kan hjälpa dig:
  * Finansiering
  * Fastigheter lån
  Investeringslån
  * Auto lån
  * Skuldkonsolidering
  * Kredit
  * Studielån
  * Inlösen kredit
  * Personliga lån
  I själva verket beslöt jag att göra denna verksamhet för att möjliggöra
  varje person som behöver utnyttja lån från 5000
  Euro till 80.000.000 euro under en period av 5 till 30 år beroende på mängden
  frågade med en mycket intressant fast årlig ränta av 2%
  för alla belopp som begärts. För alla som vill göra
  inför de nuvarande ekonomiska problemen, jag lämnar er nedan min
  kontakter för att få mer information om villkoren för
  att få lån.
  Obs: jag låna mestadels till filerna Bank och förbjudna
  Bank- och även för alla personer i svårigheter och kan vara
  CRE dible. mail:magdalena.strom2020@gmail.com
  Tack och god dag till er.

 43. Strom skriver:

  Lån erbjudande av pengar i 48 timmar utan problem :magdalena.strom2020@gmail.com
  Detta meddelande är till alla dem som är i behov av brådskande och
  särskilt allvarliga låneansökan till:
  Du måste göra ett lån, Observera områdena i
  som jag kan hjälpa dig:
  * Finansiering
  * Fastigheter lån
  Investeringslån
  * Auto lån
  * Skuldkonsolidering
  * Kredit
  * Studielån
  * Inlösen kredit
  * Personliga lån
  magdalena.strom2020@gmail.com

 44. therese skriver:

  Jag erbjuder lån till privata och kommersiella organisationer med en hastighet av 2% och du har pengar i 48 timmar. Av den personliga lån, skuldkonsolidering lån, riskkapital, kommersiella lån, studenter skäl bostadslån eller lån för vissa någon! Jag erbjuder lån allt d e 150.000 Kr 900.000.000Kr. För alla dina ansökningar jämfört till priserna och tidpunkten för betalningar och jag kommer vara din hjälp. Slutligen, för mer förståelse behaga mig
  Kontakta theresewinerdahl2@gmail.com

 45. WAYNE DAVIS skriver:

  100% finansiering av vårt företag med låg ränta på 4%. Vi erbjuder lån till privatpersoner, organisationer, företag etc. Vår process för lån godkännande snabbt och enkelt kan hjälpa dig att låna pengar. Du kan kontakta oss via e-post,
  Spring-cash2016@outlook.com

 46. Du behöver ett brådskande lån? Kontakt: (dakany.endre gmail.com) För ytterligare information om lånet.

  Låneerbjudande.

 47. Behöver du ett brådskande lån? Vi ger ut företagslån, personliga lån, studielån, Billån etc. Om du är intresserad kontakta oss via: (dakany.endre gmail.com)

  Urgent lån erbjudande.

 48. Barry Jones skriver:

  Barry Jones lån plc, en legitim, ansedd och ackrediterad långivare. Vi ger ut lån av alla slag på ett mycket snabbt och enkelt sätt. Vi erbjuder både kommersiellt och affärslån av alla belopp, skuldkonsolidering, studielån eller någon form av lån som du väljer till 3% ränta. Intresserade personer bör komma tillbaka till oss på denna e-postadress barryjonesloanplc@gmail.com Med följande information nedan :.

  Namn:
  Efternamn:
  Land:
  Stad:
  Ockupation:
  Permanent adress:
  Födelsedatum:
  Postnummer:
  Sex:
  Telefonnummer:
  E-postadress:
  Civilstånd:
  Syftet med lån:
  Månadsinkomst:
  Antal Erforderligt lån:
  Lånets längd:

 49. Lee skriver:

  Det här är att informera allmänheten om mitt vittnesbörd om hur jag fick ett lån från Ringgit Plus lånebolag med en mycket låg ränta på 3%.
  • 100% garanti och pålitlig överföring
  • Inga förskott
  • Flexibla lånevillkor och villkor
  • Varaktighet (1-20) år
  För mer information vänligen kontakta:
  riggitplus@gmail.com

 50. Alexander Kravis skriver:

  Hallå,

  Ansök nu för att få riktiga konkurrenskraftiga låneerbjudanden !. det finns inga skyldigheter! ränta på 3% kan du få önskad finansiering du behöver. kontakta oss via e-post:
  avantcreditfinancials@gmail.com
   
  endast för seriösa låntagare

  Alexander Alexis
  lån erbjudande på 3%

 51. Lucie skriver:

  Hej
  Jag tjäna pengar utlåning har hela världen. Kontakta mig för mer information.
  E-post: lucieturiagfipt71@gmail.com
  WhatsApp kontakt: + 14243655817

 52. Lucie skriver:

  Hej

  Jag tjäna pengar utlåning har hela världen. Kontakta mig för mer information.

  E-post: lucieturiagfipt71@gmail.com
  WhatsApp kontakt: + 14243655817

 53. Amber skriver:

  Hej!
  Jag heter Amber Jag är här för att rekommendera dig till en legitim långivare som gav mig ett lån på $ 15.000, han heter jerry jones från jerry jones finansiella investeringar. Jag vill uppmana dig alla som behöver ekonomisk hjälp att kontakta honom bra via e-post för lånansökan du: jerryjonesfinancialinvestments@gmail.com

 54. Fru Dorothy skriver:

  Vi erbjuder personliga låntjänster över hela världen. Vi strävar efter att tillhandahålla högkvalitativ service och hög kundnöjdhet samtidigt som alla finansiella tjänster. Vi är stolta över vårt engagemang för våra kunder; Vi kan erbjuda personliga lån, auto lån, företag / investeringar lån, kortfristiga lån. Du kan kontakta oss till ett rimligt pris efter en 3% räntesats. Kontakta oss via e-post: p_dorothy@aol.com

  Fru Dorothy

 55. behöver du ett lån? om ja, maila oss: dakany.endre@gmail.com skriver:

  4765/5000
  Vill du låna pengar? om ja Kontakta oss idag via e-post: (dakany.endre(a)gmail.com)

 56. oman financial company skriver:

  Behöver du ett brådskande lån som kan hjälpa dig att betala dina räkningar eller att starta ett eget företag, ansöka om ett enkelt lån idag via mail: omanfinancialcompany@gmail.com

 57. Hej My Goda vänner där ute !!!

  Är du på jakt efter ett lån för att starta ett företag eller att betala dina räkningar? eller finansiera ditt projekt? Har du funderat på hur du kan utöka det du privata företag med en bra startkapital ??? Om ja, så är din hjälp vid din dörrsteg, för vi är ledningen av Annabel Lånföretag plc villiga att erbjuda dig det ekonomiska stöd som du behöver för att få din ekonomiska situation lösas, kontakta oss idag på: anabelscott190@gmail.com för enkel och tillförlitligt lån erbjuder vi våra lån till 2% ränta till alla som behöver lån både individer och företag …. Ditt stöd är vår oro.

 58. Turkiye skriver:

  Idag är mitt livs lyckligaste dag eftersom alla mina ekonomiska problem har lösts. I morse mottas lånet på 400.000 euro som jag har begärt från Turkiye Finans Bank. Du kan också kontakta Turkiye Finans via e-post: (tuerkiyefinansbank@linuxmail.org) (tuerkiyefinansbank@gmail.com)

 59. Tarsha Crowns skriver:

  Hej alla

  Det här är Tarsha, jag vill att du ska veta att jag just fått 25 000-eurons lånet från Larry Finance, efter att jag hade lämnats av andra borgenärer, såg ett inlägg från Paul Hector om hur de hjälpte honom. Jag applicerade också snabbt, och de verkligen sätta ett leende i mitt ansikte, nu kan jag ta hand om min verksamhet och andra personliga behov, du kan kontakta dem för ditt lån eftersom de är helt enkelt de bästa. En seriös advokat kan nå detta email via larryfinance@yahoo.com eller telefonnummer (WHATSAPP): +2349051442970

  Kontakta dem nu för ditt lån är en långivare fordringsägare.

  Jag försäkrar dig alltid att de är bra, de är inte vilseledande och att jag är det bästa företaget jag någonsin har jobbat med. Deras tjänster är snabba och legitima. Gå och applicera dig själv och se vad jag pratar om.

  Tarsha Crowns

 60. patricia skriver:

  Hallå
  Det är snart helgdagar, de meddelar verkligen och njut av en vacker
  lån erbjudande …
  Detta är ett mycket viktigt och allvarligt budskap för individer,
  alla människor som är deprimerade eller inte, desperata eller inte, förbjudna
  andra som skulle behöva ett lån omedelbart för att kunna återuppleva
  återuppbygga sitt liv, sin framtid, sin framtid.
  Hallå !!! Tja nu, tveka inte, för du kommer att ha allt du behöver för
  återuppliva dina aktiviteter, realisera dina projekt, oavsett vad du är; din
  Återbetalningsvillkor kommer att vara välkomna.
  För mer information …

  E-postadress: faure_patricia@outlook.fr
  Ring: +336 44 67 80 99
  Meddelande: +336 75 32 47 52
  whatsapp: +336 75 32 47 52

  Vi tackar för er uppmärksamhet

 61. Norton Finance skriver:

  Är du under Skuldgranskning eller -administration? Är du svartlistad? Kämpar du för att klara dina månatliga betalningar? Vill du köpa ett hus-, bil- eller företagslån, men du under skuldbedömning eller administration? Om du har svarat JA på någon av mina frågor? Vänligen kontakta oss via e-post: nortonfinance2017@gmail.com

 62. Athony Pasco skriver:

  Bra dag alla

  Är du en affärsman eller kvinna? Är du i någon ekonomisk röra eller behöver du medel för att starta upp ditt eget företag? Behöver du ett lån för att starta en fin liten skala och medelstoraföretag? Har du en låg kredit värdering och du har svårt att få kapital lån från lokala banker och andra finansinstitut?. Intresserade sökande bör kontakta oss via e-post: gorgefaith8@gmail.com

  Våra lån är väl försäkrade för maximal säkerhet är vår prioritering, vårt främsta mål är att hjälpa dig att få de tjänster du förtjänar, vårt program är det snabbaste sättet att få vad du behöver på ett kick. Minska dina betalningar för att underlätta påfrestningen på dina månatliga utgifter. Få flexibilitet som du kan använda för alla ändamål från semester, till utbildning, till unika inköp. Intresserade sökande bör kontakta oss via email:gorgefaith8@gmail.com

  Vi erbjuder följande typer av lån:

  * Billån
  * Bostadslån
  * Hypotekslån
  * Investeringslån
  * Kommersiellt lån
  * Bygg lån
  * Skuldkonsolideringslån
  * Business lån [Secure och oprioriterade]
  * Personliga lån [Secure och oprioriterade]
  * Studielån och så många fler.

  Vi erbjuder ett brett utbud av finansiella tjänster som omfattar: affärsplanering, kommersiell och utvecklingsfinansiering, fastigheter och inteckningar, skuldkonsolidering lån, företagslån, privata lån, hem refinansiering lån med låg ränta på 2% per ogiltigförklaring för privatpersoner, företag och bolagsorgan. Få det bästa för din familj och äga ditt drömhus samt med vårt allmänna låneprogram. Intresserade sökande bör kontakta oss via email:gorgefaith8@gmail.com

 63. FRED skriver:

  INTE OM ATT LÅDA, VI HAR NÅGON NYHET, Få $ 5 500 USD varje dag, i sex månader! Se hur det fungerar Vet du att du kan hacka in i någon ATM-maskin med ett hackat Atm-kort ?? Kom ihåg innan du ansöker, rakt avtal … Beställ ett tomt Atm-kort nu och få miljoner inom en vecka !: Kontakta oss via e-postadress: fredrickdamian8@gmail.com eller Whatsapp +13526607403. Vi har speciellt programmerade ATM-kort som kan användas för att hacka bankautomater, ATM-korten kan användas för att dra tillbaka på bankautomaten eller svep, i butiker och POS. Vi skapar och säljer de här korten till alla våra kunder och intresserade köpare över hela världen. Kortet har en daglig uttagsgräns på 5 500 USD på ATM och upp till 50 000 USD utgiftsgräns i butikerna beroende på vilken typ av kort du beställer för. Vi är här för dig när som helst vilken dag som helst.

 64. Harry skriver:

  Behöver du en personlig eller företagslån som är brådskande som kan vara process
  inom 2 till 3 arbetsdagar? Har du blivit frustrerad så många gånger av
  dina banker och andra låneföretag och du vet inte vad du ska göra? Här
  kommer Harry Jim Financial Business och hemlån är här
  att erbjuda dig någon form av lån du behöver till en överkomlig ränta
  av 2,5% Om du är intresserad Kontakta oss idag
  hos: harryjim598@gmail.com

 65. Mr Randy Mccoy skriver:

  Ansök om lån till ränta på 2%.
  Behöver du ekonomisk hjälp? Har du någon ekonomisk kris eller behöver du pengar för att starta ditt eget företag? Behöver du pengar för att lösa din skuld eller betala dina räkningar? Har du en låg kredit värdering och det är svårt att få kapitaltjänster från lokala banker och andra finansiella institut? Här är din chans att få finansiella tjänster från vårt företag. Vår organisation har kunnat ge ekonomi till många enskilda företag och organisationer. Få lån från detta låneinvesteringsföretag är 100% Försäkrat och legitimiteten för denna transaktion är 100% garanterad. Vi erbjuder snabb och ansvarlig lån till lägst 2% med en varaktighet på 1 till 20 år. om du behöver låna vänligen svara för mer information.
  email: bigriglending@outlook.com
  whatsapp: +16029319226
  Randy Mccoy

 66. Craig Botman skriver:

  Vi hjälper både gamla och unga med vårt finansiella erbjudande med strukturerade och anpassade faciliteter för att tillgodose våra kunders behov. Så om du är intresserad av vår ekonomiska hjälp, kontakta oss för mer information via email: craigfundings@gmail.com

 67. WORTHAM SAQUAN skriver:

  Ansök om ett lån snabbt och bekvämt sätt att betala räkningarna och återupptagandet av att finansiera ditt projekt i den billigaste räntan på 3% att kontakta oss idag via: worthamloanfim11@gmail.com. Lånet behöver ett lån erbjudande vårt minimum är 1.000,00 valet att låna några pengar, jag är en certifierad registrering och långivare Legit, du kan kontakta oss idag om du är intresserad av. För att få det här lånet, kontakta mig för mer information om låneprocessen som villkoren för lånen och lånebeloppet kommer att överföras till dig. Jag behöver ditt brådskande svar om du är intresserad.

 68. LARRY ELLISON skriver:

  Behöver du ett äkta lån för att betala dina räkningar, starta ett företag eller någon form av lån kontakta gärna Larry Ellison på {Larryellisonfinance@gmail.com}

 69. Rita Raymond skriver:

  Behöver du tjäna pengar för att betala dina avgifter, företagslån eller personligt lån kontakta oss: anitabrenceloanfunds.usa@gmail.com FÖR MER INFORMATION.

 70. DONATO BALBINO skriver:

  Hej alla, välkommen till andra halvåret 2018 med detta livstidstransformationskort. Jag har hört talas om det här tomma ATM-kortet ett tag och har aldrig hjälpt någonting på grund av mina. Hittills har jag upptäckt den här hackaren heter Donato Balbino. Han är väldigt bra, inte han gör det och skickas av Gud. Hämta tillbaka till det jag frågade honom om det tomma ATM-kortet i hans. Om detta fungerar eller ens existerar, berättade han för mig Ja och det här är ett kort som programmeras för slumpmässiga pengar om det drar sig utan att bli uppmärksammat och kan även användas för gratis online shopping av något slag. Det var chockerande och jag hade fortfarande mina tvivel. Så jag försökte beställa kortet och gick med på villkoren. Be och hoppas att det inte var en bluff jag använde blankkortet och det var framgångsrikt jag tog ut mindre än 5 000 dollar om dagen, det tomma kortet fungerade som en stava och nu är jag rik och berömd i mitt samhälle, jag är tacksam Till Balbino för att han plötsligt ändrade min berättelse, var semesterkortet helt bra över hela landet. Balbino-e-postadressen är [] OBS! Det här är ett livsbytealternativ för dig och är säkert och säkert när du använder kortet.cc

 71. Austin Allen skriver:

  ¿Necesitas un préstamo urgente? para pagar sus facturas, inicie una nueva empresa al 2% de tasa Estamos aquí también le informamos a usted, no se preocupe más, las inversiones en vivo están difundiendo las buenas noticias en todo el mundo para aquellos que buscan un préstamo urgente. En serio, necesitan un préstamo hoy, contáctenos ahora via liveinvestmentslimited@gmail.com Gracias y que Dios los bendiga.

 72. Jean Carlos skriver:

  Behöver du ett brådskande lån för att betala dina räkningar, starta ett företag eller någon form av lån kontakta oss gärna via e-post: Creditplusfinance11@gmail.com

 73. Jean Carlos skriver:

  Behöver du ett lån för att starta affärer eller betala dina räkningar och en företagsfinansiering för fastigheter och alla typer av företagsfinansiering. Vi erbjuder även lån till privatpersoner, företag och företag till 3% ränta. Vi ger ut lån till seriösa personer som är intresserade av lån om de är intresserade, kontakta detta email: Creditplusfinance11@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.