Så vad händer?

Överlevde fredagens fest, stort tack till det 40-tal gnagare som kom och skrämde grannarna med AIK-ramsor. Det och lite annat tänkte jag ta upp denna Eurovision-afton.

Hade en grillfest på fredagen utanför mitt hus, eftersom jag fyllde år. Lånade en park alldeles utanför huset och det blev en riktigt trevlig afton. Av de som kom var alla utom en gnagare, i alla fall bland killarna.

Det blev en ganska sen kväll som avslutades uppe i min lägenhet. Det gillade inte grannen som sprang ut med en kökskniv i handen (det var den korta versionen).

Tittar på Eurovisionsschlagerfinalen (efter att ha sovit mellan 18 och 22) och Rumäniens bidrag med smör på… Och där var Loreen. Satan vad snygg hon är. Kan någon para ihop oss?

Fick halvribba under Greklands bidrag men satan vad dålig låt Turkiet har. Brutalt dålig. Shit, har lite svårt att koncentrera mig här…

* * *

Det har inte hänt så mycket. ”Chippen” har låtit hälsa att AIK inte är aktuellt, det var en icke-nyhet på något sätt. Roligare då att det lossnat för Kwame Karikari i Degerfors. Mål i tre raka hemmamatcher, totalt tre mål och en assist i Superettanklubben.

– Han tar hela tiden steg. Han är ett alternativ. Vi följer honom i varje omgång, antingen på plats eller genom DVD-upptagningar. Jag har själv sett honom i flera matcher på plats. Det ser bra ut för Kwame, säger chefsscouten Björn Wesström till FotbollDirekt.

– Degerfors och deras tränare Patrik Werner har gjort ett fantastiskt jobb med honom. Han har lagt armen om honom och visat honom mycket kärlek. Ett värdefullt arbete som kommer att betyda mycket för både oss och Kwame.

Inga fantastiska siffror. Glöm inte bort att Pontus Engblom faktiskt gjorde hela 13 mål för GIF Sundsvall som lånade honom förra året.

* * *

Som jag skrev, spelarna är lediga kommande vecka. Kanske borde jag göra en ny ”talangintervju”, har bara hunnit med Daniel Ålund än så länge – och han hade då hunnit lämna AIK för Enköping.

* * *

Där kom Maltas bidrag. Liiiite mycket lugg. Och fantastiskt tråkig låt.

* * *

Haha… Påmindes om polarens Jocke Hall-tatuering på vaden, haha. Se bildspelet.

* * *

Satan vilka onödiga poängtapp vi gjort på vägen till EM-uppehållet. Ett uppehåll som kommer under årets varmaste period, avgå någon. Det är nu jag vill se AIK spela.

Blir väl att man ser några matcher på stan. Själv minns jag EM-matcher när man var ung. På den tiden som AIK:are, djurgårgårare och bajare sprang och jagade varandra på stan. Vilka tider det var!

* * *

Neeeeeeeeeeeeeeej! Avgå Irland! Satan vad gay. Och tråkig låt också. Var det här det bästa ett helt land kunde skaka fram?

* * *

Hade en rätt bra lördag. Var på Björn Borgs vip-utförsäljning där jag fick 20 kallingar, tre tröjor, tre t-shirts, två shorts och två mysbyxor för 800 spänn. Fantastiskt.

Och som bonus fick jag se Albins IFK Aspudden besegra IFK Lidingö med 3-2. Tycker att Abbe gjorde en bra match.

* * *

Har kollat in snabbkollen på Eurovision. Alltså, Ryssland…?

* * *

Råsunda FC tar sig an Sudamerica FC på Skytteholm på söndagen. Matchstart 18:00.

* * *

Nu måste jag plugga lite… Kul lördagskväll.

* * *

joakim@rasundafc.se

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Så vad händer?

 1. #15 skriver:

  Skönt tugg Hall, alltid skoj att läsa din blogg. Jocke-gadden är ju bara för kung allså!

 2. 17124solna skriver:

  Hehe… Tack #15. Och ja, all heder till Fredde för den. Hörde att det var Danne, capo på Norra, som gjorde den på honom.

 3. #69 skriver:

  Vad vet du om träningsmatcherna under EM-uppehållet?

 4. Joakim Hall skriver:

  Inte mer än det jag skrev tidigare, att man ska möta Sundsvall och Örebro var det va?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.