Nu gör vi kaos med lilla Elfsborg

Vilken match de bjöd på i går när hockeykrigarna besegrade Linköping med 2-1. Men i dag smäller det ordentligt då Elfsborg gästar Råsunda klockan 17.

Det var ingen dålig lördag, först ett besök på Karlberg och sedan vann hockeylaget med 2-1 hemma mot Linköping efter mål av Stefan Johansson och Kent McDonell. Det är inte så kul att vara negativ, men det är tragiskt att bara 3153 åskådare hittade till Hovet.

Själv satt jag hemma och laddade med ett glas rött och lite polsk vodka, och festen fortsatte på Hovet. Efter det drog jag på en flatfest (!) i Traneberg. Det var lite skumt att vara där som enda kille… Jag var rätt ointressant där. Skulle styra upp en utgång med förre BA-ordföranden Victor Capell men det sket sig och istället hamnade jag på Pub Anchor. Sedan minns jag inte så mycket mer.

Några som jag vill ge cred åt är Black Army, för det jobb man gjorde i den lilla klacken. Och så har jag en granntjej som jag brukar se då och då, hon är egentligen journalist. Hon stod på avsatsen avsedd för rullstolar med en megafon och jag tror banne mig att det funkade. Pratade med henne i en paus och frågade varför hon hade en megafon i handen. ”Äsch, jag står bara och håller den” sa hon.

Kul också att jag fick se hårt jobbande Marita Eriksson få en spahelg av Wille Tennander, för allt jobb hon gör med AIK Hockey. Hon blev rörd till tårar sedan fans skramlat ihop till presenten.

* * *

Även kul att när jag gick på tuben i Slussen i går klev jag rakt in i BA-vagnen. De var ett 20-tal som hade samlats i lokalen i Solna och en och annan ”bloggramsa” riktad mot mig hördes. De är goa, ungdomarna…

* * *

I dag krossar vi Elfsborg. Typiskt att det ska vara pissväder, men det är ingen ursäkt. Vi är väl inte gjorda av papper?

Råsunda klockan 17:00 är det som gäller. Obligatorisk närvaro när vi gör kaos med Elfsborg. ”Nummer sex, nummer sex…”.

* * *

AIK tar emot Frölunda redan i morgon, måndag. Köp biljetter här. Själv jobbar jag tyvärr kväll då…

* * *

Bilderna är från i går. De sista i bildspelet är mina egna, och de fyra allra sista är från mobiltömning.

* * *

Har precis sett Bristol Boys, en skön rulle. Nu ska jag in mot stan, pallar inte att sitta hemma sliten längre.

* * *

Haha… Detta är tydligen en klassiker. Hade missat den. Störd låt, tack för länken Tobbe B.

* * *

joakim@rasundafc.se

Det här inlägget postades i Okategoriserad. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Nu gör vi kaos med lilla Elfsborg

  1. AerIK skriver:

    På tal om göra kaos. Kände sådan i huvudet söndag morgon, vandrade genom hela Malmö, sista biten genom Rosengård. Vilken bevakning där, så tidigt på morgonen! Från första till sista steget följde bilar, fönster, ögon. Framme på kontoret var jag nästan nykter och lagom trött för några timmar på soffan. Vaknade lagom till avspark, reten vet ni…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.