Javlar vad det hander grejer

Det hander grejer nar man ar pa semester, bade har pa Rhodos men framfor allt hemma. Nar jag antligen kopplade upp mig var det med gladje jag kunde konstatera att en ny, valmeriterad tranare ar klar.

Jag gillar Bjorn Wesstrom som jag hyser storsta respekt for, men den nye tranaren Alex Miller verkar vara nagot i hastvag. Nu har jag inte tid att satta mig in i allt han har gjort, men hans meriter talar for sig sjalvt. Ska bli intressant att mota honom nar jag kommer hem. Valkommen till AIK, Alex.

Nyhet tva som har hant ar forstas lottningen i Champions League. Luxemburg var det lange sedan jag besokte, vore sjukt smutt att aka ner dit. Kul lottning tycker jag for ovrigt, lite exotiskt.

* * *

Hur jag har det? Kom ner till Faliraki pa Rhodos vid lunchtid pa sondagen. Tog direkt rygg pa de tva sillstryparna Pontus och Kalle, tva riktiga supportrar varav den ena av nagon outgrundlig anledning tatuerat in ”Mild” pa ryggen, haha.

Det har varit fest bade sondag och mandag men i dag, tisdag, ser det ut att bli lugnt. Fast grabbarna sitter forvisso bakom mig och dricker pints sa vi far som om det blir den vilodag jag sa val skulle behova. Och den 80-procentiga Absinthen star och vantar pa hotellrummet…

Det ar sjukt varmt sa det kan man inte klaga pa. Hyfsad fest i byn, men annars ett ratt trakigt stalle. Framfor allt kanns det valdigt turistigt, inte sarskillt genuint. Men jag ska inte klaga, har fatt ett bra hotell och skona lirare att hanga med, sa… Asch, nu kor vi snart igen. In i dimman.

* * *

Bjuder pa lite random bilder fran de tva forsta dagarna har. Tack for att ni tog er tid.

* * *

joakim@rasundafc.se

Det här inlägget postades i Okategoriserad. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Javlar vad det hander grejer

 1. Christopher Anderton skriver:

  Hahaha, Donkey Show!

 2. Karla skriver:

  Fan vad kul det måste vara att åka på krökarresa med Jocke som har alkoholmostånd manét. Avgå Hamrén

 3. CC skriver:

  Glöm inte att ALLTID gnugga in i sillstryparfansen att sillstrypardjäveln Mild håller på Gnaget i hockey.

  Trevlig semester.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.