Ska spelarna ha ledigt…

…så ska fan jag också ha det. Så i brist på annat så har jag varit ute i skärgårn. Var där med min syster Mia, Albin samt hans mamma Linda (man kan kalla henne för mitt ex, men hon är mer just Albins mamma).

Det blev årets första dopp, se bildspelet. Känns ganska bra att koppla bort AIK lite, träningen drar igång igen på måndag om en vecka. Signa gärna upp er på Twitter till dess, så kan det bli lite liveuppdateringar från Karlberg.

* * *

På lördagen sprang jag på, eller snarare förbi, Nebojsa Novakovic med vad jag antar var han son. Detta hände i Skytteholmsparken. Han såg dock lite stressad ut, så jag nöjde mig med ett hej.

* * *

Fan vad smutt, kortaste inlägget hittills. Är egentligen bara hemma och vänder nämligen.

* * *

joakim@rasundafc.se

Det här inlägget postades i Okategoriserad. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Ska spelarna ha ledigt…

 1. seb skriver:

  Schyssta badbyxor du kör med 😉
  Är Albins mamma längre än dig? :O

 2. Joakim Hall skriver:

  Haha… Du menar mina Björn Borg? Jag hade inte planerat att bada så det blev som det blev. Albins mamma är för övrigt 176 cm och jag 181 så… Missvisande bild, Sebban.

 3. Fredrik skriver:

  Svanjävlar! F*ckin’ hate ’em…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.