Det är mycket nu…

Rubriken är lite missvisande, det är inte så mycket som händer just nu. Visst letar AIK förstärkning, men spelarna har ledigt och jag själv jobbar mycket just nu. Och har ett helt nytt publiceringssystem att sätta mig in i.

Under fredagen jobbar jag i Enskede skola hela dagen, ska ha 8-10 kids på egen hand (med lite assistans av en kollega som, thank God, är gnagare). På kvällen jobbar jag ute i Solna till 22:30, så just nu är det lite fokus på andra jobb än bloggen.

Ligger lågt en dag eller två, ska försöka att sätta mig in i WordPress som bloggen numera bygger på. Notera att bloggen fått en ny URL (http://nyheter24.se/blogg/aik-fotboll), att man kan söka på tidigare inlägg samt att det nu även finns ett arkiv till höger. Just sökfunktionen är ju lite kul.

Jag har inte hunnit överblicka varken funktioner eller sidlayouten ordentligt, kanske är en del barnsjukdomar så här i början. Men det känns ändå bra hittills. Hoppas att ni är nöjda med sidan och kom gärna med kommentarer. Vad som är bra, vad som är mindre bra, vad ni vill läsa mer eller mindre om etcetera. Vad uppskattas mest? Är det bilder? Träningsrapporter? Allmänt svammel slash skvaller? Rapporter från Söders krogar (som inte är särskilt vanliga)?

I dagarna hoppas jag även på att utlysa en tävling där man kan vinna biobiljetter, samt t-shirts, till en kommande svensk storfilm. Nej då, jag har inte sålt mig och får ingenting för det (kanske knycker ett par plåtar själv dock, beroende på hur många jag får) utan den där lilla tävlingen har jag för er skull. Se det som en kul grej.

Shit, nu måste jag skynda mig till jobbet. Som sagt, ha lite överseende med två saker just nu: jag är väldigt busy och jag är inte så hemma på det nya systemet. Än. Ja just det, man kan koppla upp sig mot en RSS-läsare, eller hur man säger, till höger. Och så hoppas jag kunna implementera en twitter-sida här på bloggen så att jag kan skicka nyheter direkt från träningar eller om jag springer på någon lirare på stan etcetera.

Trevlig helg och svartgula hälsningar, freaks. joakim@rasundafc.se

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Det är mycket nu…

  1. Petter skriver:

    Din blogg är min nya favviss ! Fortsätt i samma stil, och blanda in lite random gossip ! 😉

  2. Melike skriver:

    I liretally jumped out of my chair and danced after reading this!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.