Hemma igen – Hovet i kväll

 

Är duktigt trött, gick upp klockan två i natt för att lämna solen och återvända hemåt. Det hindrar mig dock inte från att ta med mig lillkrabban till Hovet i kväll där AIK tar emot Björklöven.

Finns inte så mycket att rapportera från min vecka i Egypten och Sharm El Sheikh där jag varit med Albin och syrran. Något vidare party är det inte i dessa arabländer. Tänkte mest meddela att jag är tillbaka från en 25-gradig värme och hemma i den kungliga huvudstaden igen.

Mycket av tiden i Egypten spenderades med fem göteborgare, tack och lov inga fotbollssupportrar. En bra vecka är över, och i kväll blir det alltså hockey… Vi ses på Hovet.

Tack till Andreas Stjerndal som tipsade mig om en högupplöst sammanfattning av fredagens match mot Rosenborg. Faktum är att jag haft så fullt upp att jag lyckades förtränga att matchen ens ägt rum.

Kan inte säga så mycket efter att bara ha sett ett sammandrag, och det är för tidigt att säga så värst mycket om spelet (även om det såg ut att ha varit lite tafatt bakåt) men skoj i alla fall att se Tomi Maanoja tillbaka. Det trodde jag inte riktigt på innan, inte än.

Den enda fotbollen som jag fått uppleva under semestern var tevesända Algeriet mot Egypten i det Afrikanska mästerskapet. Såg delar av den med ett 20-tal lyriska egyptier och det var rätt kul.

Har inte riktigt tid att sätta mig in i allt som har hänt just nu här på hemmaplan, ge mig ett par dagar…

Håll till godo med några semesterbilder så återkommer jag efter kvällens match, om jag inte är allt för död…

joakim@rasundafc.se

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.