Ytterligare lite AIK-bilder

Efter ett sent arbetspass i Solna (var annars?) har jag nu lagt upp lite fler bilder från AIK:s fredagsträning på Karlberg. Ännu häftigare kommer det bli på lördagen, ser ut att bli sjukt bra uppslutning bland oss fans.

Jag skrev lite kort om fredagens träning tidigare i dag, kolla inlägget ”Besökte Karlberg på fredagen” i vänstermenyn. Men det var inte bara jag som var där och fotade med min förhållandevis halvsunkiga kamera utan även Scanpix. Deras bilder hittar då, förstås, i bildspelet ovan.

Annars börjar det se riktigt bra ut inför lördagens träningspass, just nu är 718 personer anmälda till eventet Det avgörandet stödet på Facebook. Som jag meddelade tidigare har initiativtagaren Alexander Wåland även lovat att en eller ett par AIK-profiler ska dyka upp.

Samling vid Karlbergs pendeltågsstation 9:30 på lördagen. Stationen ligger cirka fem minuter från St Eriksplan för den som liksom jag tar tuben på morgonen.

AIK förklarar annars på sin hemsida lite kring den förmodade guldfesten på Ambassadeur på sin hemsida. Det står att det inte finns någon gästlista, bara de 500 biljetterna samt de som är inbjudna till banketten. Min polare hävdade dock i dag att några han kände skulle skriva upp sig tack vare kontakter, men det kanske är till banketten.

Tycker fortfarande att det är synd att man inte fick tag på någon biljett, de tog som bekant slut på sju minuter. Får se fram emot måndagens fest på Råsunda istället.

För övrigt undrar jag ännu en gång om jag börjat bli gammal och grå, har liksom inte känt någonting inför söndagen än. Men det blir kul, har sett att det är väldigt många polare som tar tåget ner till baksidan.

Själv har jag siktet inställt på att ta det lugnt fram till matchen, för den vill man förhoppningsvis komma ihåg. Ja, att man ska ta det lugnt har man ju sagt tidigare. Det som gäller är att ingen bjuder på sprit. Shit vilken dålig karaktär jag har.

”Kom ner till träningen, visa grabbarna att ni bryr er, som vi har krigat för er det här året”, det säger Bojan Djordjic i en intervju med AIK Media i dag.

Jag har varit på många träningar det här året, frågan är ju dock om spelarna ser mig som ett stöd eller en finne i röven. Hur som helst, vi ses på Karlberg på lördag.

Så höll jag på att glömma det, att AIK spelade mot Björklöven på Hovet på fredagskvällen. Endast 1298 åskådare såg AIK vinna med 4-2. Henrik Eriksson stod för två mål och en assist.

Jag vet inte mer om matchen än vad som står på AIK:s hemsida, ja förutom att min polare Thomas Örnstad SMS:ade mig från Hovet efter matchen:

”4-2, ok stämning sista perioden. Då hade alla fått i sig en alkoholhalt värd en fredagsmatch.”

Och så en liten hälsning till “Skogen” som jag sprang på under fredagskvällen, tror många av er vet vem det är. Hur som helst, lycka till med måndagskörningen, vill inte åka med dig morgonen efter ett SM-guld, haha.

“Kom bara, Hooiveld” (Aftonbladet)

Hooiveld säker: kan stoppa Hysén (Expressen)

Djordjic varnar för Hysén (TT/Svt)

joakim@rasundafc.se

Skrivet av:

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.