Bildspecial AIK mot Djurgården

Ett drygt dygn efter derbysegern har jag äntligen fått i ordning på en massa bilder, både från mig och matchbilder från Scanpix. Samtidigt noterar jag en mycket skön seger för Brommapojkarna på tisdagskvällen som sätter käppar i hjulen både för Hammarby och Djurgården.

Det har varit en ganska så seg dag i dag, jag har härmed påmint mig själv varför jag dricker så sällan. Svaret på frågan är att jag blir så jävla bakis, jag har inget ölsinne. Hoppas att jag inte var allt för jobbig på presskonferensen efter matchen, ber om ursäkt i sådana fall.

Läste Youssef Bennanis blogg hos Eurosport, han noterade att jag var där. På tisdagskvällen kom ett SMS där han hoppades att jag inte skulle bli sur, men inte då. Jag namedroppar ju folk ibland så det är inte mer än rätt att även jag blir uthängd.

Hur som helst, håll till godo med bilderna även om de kommer upp lite senare än vanligt.

Brommapojkarna tog en fin skalp när man besegrade Gefle med 1-0 på tisdagen. Nu har Hammarby och Djurgården hela åtta poäng upp till just BP som ligger ovanför kvalstrecket.

Bajen ser jag fortfarande som ett otroligt sorgligt gäng, tror tyvärr att DIF kan knipa kvalplatsen, men jag hoppas att jag har fel.

Synd annars att Örgryte torskade mot Häcken, annars hade HIFDIF legat sist. Men man kan ju inte få allt här i världen?

Det finns en rätt kul detalj uppe i högra hörnet på bild 34. Får se om ni kan se vad jag syftar på…

Det hände en del under måndagen som jag tänkte skriva om. Ena handflatan var nerklottrad men jag kunde i princip inte tyda en enda bokstav i morse, haha.

Maanoja måste opereras igen (Aftonbladet)

Per Karlsson missar nyckelmatch (Svenska Fans)

AIK-veckan som gick… (Svenska Fans)

AIK om tröjan (Expressen)

“Inte säkert Obolo skulle straffas som Dulee” (FotbollDirekt)

Årets högsta publiksiffra (aikfotboll.se)

Skadesituationen i AIK (aikfotboll.se)

Flávio tycker inte illa om Göteborg (aikfotboll.se)

DIF:s träningsanläggning vandaliserad (Aftonbladet)

joakim@rasundafc.se

Skrivet av:

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.