Succé för DG och Pontus

De till Västerås utlånade ungtupparna Daniel Gustavsson och Pontus Engblom gjorde två mål vardera mot Syrianska på måndagen. Det och lite annat smått och gott handlar dagens inlägg om.

Nyligen blev det klart med en form av samarbete mellan AIK och Västerås, vilket ledde till att man lånade ut Daniel Gustavsson och Pontus Engblom för att de unga gnagarna skulle få speltid, och det blev succé direkt.

Tidningen VLT rapporterar om matchen samt intervjuar både DG och Pontus. Kul, de verkar trivas där borta. Västerås SK är ett mittegäng i divsion 1 norra.

Ivan Obolo blir kvar i AIK, så tolkar i alla fall jag tystnaden som råder just nu, strax innan midnatt. Transferfönstret stänger när som helst.

Gjorde stan i dag och sprang faktiskt på Lee Baxter med sambo och barn (får jag anta att det var). Han lovade ett namnkunnigare lag när AIK på tisdagen tar sig an Gröndals IK på Aspuddens IP, jämfört med när man mötte Akropolis. Läs mer på AIK:s hemsida.

Jag jobbar deltid som fritidsledare om det inte framgått och har lyckats dra ihop ett gäng för en utflykt vilket blir sjukt trevligt. Dessutom kan jag själv se matchen.

Även Svenska Fans skriver om tisdagens match. Aspuddens IP bjuder på naturgräs för den som undrar. Det är lillkrabbans hemmaplan, eller om några år i alla fall, än så länge får han spela på grusplanen bredvid.

Kul att se allsvenskan i kväll, de två loserföreningarna Gais och Djurgården kryssade. Hoppades innerligt på tre pinnar till gänget från Sveriges baksida, men 1-1 är inte så dumt.

Jagande Örgryte tog tre pinnar mot BP på Grimsta (kul att folk bryr sig, 1537 åskådare kom för att se en mycket viktig allsvensk match) och det är ju bra, kanske kan DIF hamna sist. Samtidigt är jag orolig för BP, ska de sjunka förbi DIFHIF? Inte bra.

Mållöst mellan Malmö FF och Helsingborg är ju inte kattskit det heller. Faktiskt ett ganska bra resultat, MFF får fortsätta blicka nedåt och HeIF tappade poäng gentemot toppen.

Skrev tidigare om att The Terrace ska flytta, det blev en ganska bra artikel tycker jag, läs den gärna här. I dag meddelar man att det blir en flyttrea på 60% på utvalda varor.

The Terrace stänger butiken 9/9 till 25/9 och öppnar sedan på Slöjdgatan 9-11, bredvid Levis Store.

VI LEDER SERIEN OCH DJURGÅR’N ÅKER UR?

Så vill jag slå ett slag för matchen mellan Kofkella och Råsunda FC på Spånga IP nu på onsdag, matchen börjar klockan 18:15.

AIK tränar först klockan 15 på tisdagen, precis som jag skrev tidigare under dagen. Jag tänkte gå på den träningen, sedan blir det ilfart till ungdomsgården och sedan till Aspudden. Men någon form av rapport kommer i morgon, både från träningen och matchen. Och bilder förstås.

Tillägg på morgonkvisten: Läs en intressant intervju med Alexander Strigén hos Svenska Fans. Den handlar om Obolo och rekommenderas.

 

joakim@rasundafc.se

Skrivet av:

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.