Allsvenskan en frisyr fattigare

Heja Bajen, helt rätt att sparka tränaren Tony Gustavsson. Någon måste få klubben på rätt köl så att ni kan hålla undan för Djurgården. Ut med en bonde och in med en föredetting.

Hammarby har tagit sitt förnuft till fånga och låtit Tony Gustavsson få lämna skutan. Det låter som en bra idé, under förutsättning att man håller undan från Djurgården så att vi slipper att se de senare i allsvenskan nästa år. Av de två systerföreningarna HIFDIF ser jag helst att HIF stannar, alla dagar i veckan, i jämförelse.

Läser att polisen Thom Ålund tar över. Han har tydligen gjort ett gäng matcher i Bajen, men framförallt ser han ut att ha tagit en och annan hutt. Men det är väl lite så i Bajen.

Jag kan inte minnas att jag hejat på Gais tidigare, men i kväll har de mitt fulla stöd. Snälla, tre pinnar mot Djurgården är väl inte för mycket begärt?

Transferfönstret stänger tydligen klockan 18 på tisdagen, hävdar några på Gnagarforum. Det gäller dock bara i England verkar det som. Hur som helst, fönstret är öppet än och det gör en förstås lite orolig med tanke på Ivan Obolo. Kan inte någon kidnappa Björn Wesström och hålla honom över tisdagen? Det skulle säkerligen rädda kvar Obolo i klubben.

För övrigt undrar jag hur det blir med Bröndby? Enligt Aftonbladet förra veckan var han ju i princip klar för gröthalsarna?

Äntligen har AIK kommit med info om morgondagens träningsmatch mot Gröndals IK, en match som går i mina hemkvarter Aspudden. Hoppas fortfarande att jag kan få med mig ett gäng ungdomar från ungdomsgården så att jag kan se matchen.

Gröndals IK – AIK, Aspuddens IP klockan 18:00. Jag räknar med att få se tidigare skadade spelare som Nicklas Bergh, Gabriel Özkan och Miran Burgic. Matchen är gratis för alla under 18 år.

Skönt, ser att AIK har träning igen i morgon, tisdag. Tiden 15:00 gör dock att det blir en sjukt sen rapport, eftersom jag jobbar på kvällen. Men den kommer…

 

joakim@rasundafc.se

Skrivet av:

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.