Den perfekta helgen

Jag har befunnit mig ute i skärgården hela helgen och tack vare 1-0 mot Trelleborg får det hela klassas som en perfekt helg. Var ju inte närvarande, kunde inte ens följa skiten på radio, men tänkte ändå bjuda på ett gäng bilder.

Det var lite dålig planering men jag ville gärna vara med på det planeringsmöte vi hade ute på Kymmendö i Stockholms södra skärgård. Var borta fredag till söndag och hade en toppenhelg men missade Råsunda FC:s förlustmatch mot duktiga Athletic FC samt AIK:s seger med 1-0 hemma mot Trelleborg.

Vi har ätit och druckit gott hela helgen, till och med lyckats undvara ett gäng timmar till planering (de sista bilderna i bildspelet är från helgen). Men matchen missade jag kapitalt, hade inte ens chansen att lyssna på radio, men vill i alla fall skriva att jag gläds över att Dulee Johnson fick avgöra, det är han värd.

Roligaste jag gjorde i helgen var annars att sätta larmet på 04:30 och gömma min mobil i två djurgårdares rum. Vilken melodi jag hade? En AIK-ramsa förstås?

Hade sett fram emot en träning i morgon, men spelarna är lediga. En dag att slå ihjäl, den som är sugen på en fika eller så får höra av sig.

Hade tänkt att dra på en liten semester, men det sabbas av att AIK möter Häcken i cupen, en match jag inte vill missa. Vill heller inte missa Årets Råttjävlar dagen dessförinnan, det handlar om Black Armys årliga fotbollsturnering.

Missa inte tisdagens träningsmatch mellan Gröndals IK och AIK, den spelas på Aspuddens IP och startar redan klockan 18:00. Ska försöka att få med mig några ungdomar från fritidsgården och dra dit. Har dock ingen aning om vad det är för lag AIK ställer upp med, men det lär ju snart framgå…

AIK Hockey torskade söndagens träningsmatch mot tönt-Leksand, siffrorna skrevs till 0-3. Tur att det är i serien vi ska vara bra och inte nu. Stöd AIK Hockey!

Är inte riktigt i stånd att skriva så mycket mer just nu, måste landa efter en mycket bra helg där serieledande AIK har 41 poäng och HIFDIF 34?

AIK blev nollade (Svenska Fans)

Spelarbetyg AIK-Trelleborg (Svenska Fans)

Obolo på väg bort (Aftonbladet)

Johnsons drömmål avgjorde (Aftonbladet)

Obolo: Inget konkret bud (Svenska Fans)

Dulees drömmål gav tre poäng (aikfotboll.se)

Burgic på väg tillbaka (aikfotboll.se)

“AIK klarar sig utan Obolo” (Sportal)

joakim@rasundafc.se

Skrivet av:

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.