Jävligt tufft och sjukt jobbigt

Allsvenskan24:s nya bildvisare är ju grym, men samtidigt sjukt jobbigt eftersom jag byggt upp en diger databas med mindre bilder, helt i onödan. Det är i princip bara att börja om på noll. Men det positiva överväger så klart det negativa. Det ger mig en chans att visa mycket större och betydligt intressantare bilder. Det ska vara en bilddriven blogg, det har varit min tanke från dag ett.

Nu kan man, om man bara trycker på valfri bild i bildserien upptill, få riktigt sköna förstoringar. En sak som blir intressant att se är om min kamera kommer att räcka till framöver.

Har lagt upp ett gäng bilder, så det är bara att testa den grymma förstoringsfunktionen. Ursäkta om jag och lillkrabban är på lite många bilder.

Förhoppningsvis kommer jag med någonting intressantare på onsdagsförmiddagen. Fotbollsspelarna är lediga och jag tänkte ta en titt på hockeyn som verkar gå käpprätt åt helvete. Eller så läser ni åtminstone dagens träningsrapport som finns i vänstermenyn…

Fotnot: Det här inlägget är främst skrivet för att testa det nya systemet samt börja bygga upp en ny databas med bilder.

joakim@rasundafc.se

Skrivet av:

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Jävligt tufft och sjukt jobbigt

  1. vyyycpl skriver:

    ALPnwq wwswwtcnpcpc, [url=http://wjxuczdilnfy.com/]wjxuczdilnfy[/url], [link=http://rriaiotftdau.com/]rriaiotftdau[/link], http://qzjgcszjjlpu.com/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.