Klackhoreri på distans

Kan ju verka drygt att skriva om sig själv men hey, spelarna har semester och typ ingenting händer. Så nu vill jag lyfta fram en tjej som fattat vad det handlar om och hon kallar sig ”Fröken Svensson” och är en av alla Metro-bloggare. Jag hittade hennes blogg av en tillfällighet, och det är med högrest huvud som jag bjussar på ett stycke godis från bloggen:

”Jag har på senare tid blivit en hängiven läsare av läktarbloggarna på Allsvenskan24. Kanske kan det ha att göra med att jag upptäckte att världens snyggaste Gnagare Joakim Hall, är just AIK:s representant. (Eller blir det Black Armys representant eftersom det är en läktarblogg, eller är han krönikör?! Alla dessa epitet är förvirrande…).

Min fjortisförälskelse i Herr Hall kan nästan likställas med klackhoreri, även fast det i just det här fallet förekommer väldigt lite (läs INGET) sex.”

Jag är svag för smicker, så är det. Den här fröken har dock fått för sig att jag är bad news, vilket jag inte har en susning om vad hon grundar det på.

”?men han lär ju ha ett rätt så tvivelaktigt förflutet. Han är antagligen inte en sån kille man tar hem och presenterar för lilla mamsen…”.

Världens förmodligen bästa blogginlägg någonsin går att läsa här. Kep up the good work, fröken.

När jag ändå är i farten så kan AIK komma att ersätta högerbacken Markus Jonsson med Assyriskas Martin Lorentzon som hyllats på bland annat Gnagarforum. Läs med på Aftonbladets site.

Vill också passa på att gratulera DIF till att ha klarat oavgjort borta mot Örgryte. 3051 åskådare såg den mållösa historien och DIF är nu tillbaka där man hör hemma, på nedflyttningsplats. Sweet.

joakim@rasundafc.se

Skrivet av:

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.