Kolla in de här brasserattarna

Videon är inte purfärsk, och har heller ingenting särskilt med AIK att göra, men jag älskar Kalmars Daniel Sobralenses bröllopsvideo. Den är så jääävla smörig att man blir generad av att titta på den, ändå kan man inte låta bli. Och så har ju frugan sjukt stora rattar också.

Hela videon är så löjlig, det känns som en parodi eller någonting man skulle kunna hitta i typ Anchorman (har du inte sett den? Skäms ta mig fan!). Att musiken är Kiss Me med Sixpence None the Richer förstärker bara kalkonkänslan. Att man sedan anlitat ett företag för att redigera skiten, ja… Kalla mig oromantisk men… Se och njut.

Jag hoppas kunna återkomma med någonting intressantare i dagarna, men det händer inte så himla mycket just nu. Spelarna har ledigt i en vecka och lever väl rövare på sitt håll. Men kanske finns det något att rapportera efter att supportergänget Råsunda FC gjort Gröne Jägaren på lördagen. Senast jag var där blev jag utkastad av både vakter och Bajens grabbar, tydligen var inte gnagare välkomna där.

Noterar annars att tungviktsmötet mellan WBA-mästaren Ruslan Tjagajev och Nikolaj Valujev i Helsingfors ställs in med kort varsel. Det lite trista i sammanhanget är att Lee Baxter, Jos Hooiveld och Kenney Pavey just nu befinner sig på en Finlandsfärja på väg över för att se fighten.

Vet ni för övrigt varför Hooiveld inte har varit så framträdande i sina senaste matcher? Han är livrädd för att få Aftonbladets armbindel som går till “lagets stjärna” efter varje match. Han spydde galla över hela grejen när vi pratade tidigare, han skulle vägra att ta på sig skiten.

Han undrade ju då också vad skitlag som Häcken och Trelleborg ens gör i allsvenskan, de kommer ju aldrig att vinna något, haha.

joakim@rasundafc.se

Skrivet av:

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.