In my face – men den bjuder jag på

I dagarna kom jag ut med scoopet att Kevin Walker riskerar att bli borta säsongen ut. Under tisdagen, via Facebook, kom dock det glädjande beskedet att den duktige mittfältaren kan träna redan på måndag. In my face liksom, även om jag förstås aldrig varit gladare över att ha haft tokfel.

Det är i sin statusrad som Kevin skriver ”Karol Zyto The Doc Ledgend! Jag får börja träna på månda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fy fan säger jag bara!”. Ja, det står faktiskt både ”Ledgend” och ”Månda”, men nu är det inte läge att agera språkfascist. Det är för övrigt en statusrad som gillas av mig, Johan Cederbrant, Jesper Hofmann och en jäkla massa andra lirare.

Jag ska dock inte klandras för den tidigare så dystra rapporten, som jag fick av sportchefen Björn Wesström under söndagens träning. Han sa som ni kanske vet att Kevin tappat 6-7 kilo och behövde en hel försäsong för att komma i form, samtidigt som han fortfarande gick på medicin. Han vågade inte räkna med honom mer i år. Dock så ska man förstås inte dra allt för stora växlar, det kommer säkerligen att ta en tid för Kevin att komma tillbaka till den fina form han visade på försäsongen. Hur som helst? Jättskoj Kevin, du är saknad.

Ser annars att både Kenny Pavey och Miran Burgic är uttagna i den 19-mannatrupp som ska bantas inför onsdagens match mot Helsingborg. Pavey lär vara redo efter smärtstillande sprutor, medan Wesström så sent som i söndags sa att Burgic nog bara är redo för sisådär en tio minuter, så i hans fall vågar jag inte hoppas på något spel.

Annars är klockan efter midnatt, jag har fått chansen att kommentera det viktigaste och också roligaste. Så jag gör som jag brukar, jag bjuder på lite länkar: Djordjic ut ur AIK:s trupp (Dagens Nyheter), Pavey och Burgic tillbaka efter skador (Aftonbladet), Djordjic får inte plats i 19-mannatruppen (Fotbollskanalen), Inför AIK-Helsingborgs IF (Skånskan), Marcus Lantz om orutinen i HIF (Helsingborgs Dagblad), Bojan lättad efter comeback (FotbollDirekt), Inför AIK-HIF, Råsunda (Helsingborgs hemsida), Inför AIK-Helsingborg (AIKfotboll.se), Nya huliganlagen oroar fansen (FotbollSverige).

Vidare finns det en mycket bra hockeyintervju med Anders Gozzi, gjord av Golden Hill-redaktionen hos Svenska Fans.

Vi ses på Råsunda, onsdagen den 29 april. AIK-Helsingborgs IF klockan 20:00.

Skrivet av:

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.