Serieledarna är här

Lyllos er som fick se matchen, en annan satt fast i planeringsmöte med jobbet. Men det är fan smällar man kan ta – AIK vann borta mot katastrofgänget Örgryte och leder nu serien. Vill inte riktigt gnälla en kväll som denna.

 

Okej, Öis saknade Allbäck och Alvaro Santos, men det gjorde mig ändå orolig. Skulle Gnaget ta tre poäng för givet? Skulle man slappna av? Enligt rapporterna var AIK inte bra (har man varit bra i någon match sedan Kalmar borta – egentligen?) men vann efter ett långskott signerat Ivan Obolo, och sedan keepern Nathan Coe halkat. Tack för den! Och man ska inte glömma att det är en styrka att vinna även när man inte spelar bra?

 

Eftersom jag dock inte såg matchen så ska jag inte försöka att gissa mig till allt för mycket. Istället bjussar jag på några länkar (och bilder ovan, för övrigt):

 

Ingenting går Öis väg (GP), Matchrapport: Örgryte – AIK 0-1 (Svenska Fans), Örgryte fortfarande utan poäng, femte raka förlusten (Svenska Fans Örgryte), “Skillnaden inte så stor” (Nyheter24), Missnöjt AIK upp i topp (Eurosport), Serieledning – men missnöjda med spelet (FotbollDirekt).

 

* * * * *

 

Läste sedan jag kom hem dessutom att AIK är överens med Malmö Aviation om ett nytt tvåårigt samarbetsavtal. Sånt gör en glad i dessa ekonomiska kristider.

 

* * * * *

 

För övrigt är det kul att se HIFDIF.se fortsätta sin fina kampanj. Som jag berättat tidigare så tror jag att det kan gynna hela fotbollen i Stockholm i långa loppet?

 

 

Skrivet av:

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.